Preu reduït! Oli Alimentari de Sèsam - Marnys - 500 ml

Fabricante:

Marnys Marnys

Oli Alimentari de Sèsam - Marnys - 500 ml

180247

Nou

Obtingut de les llavors de sèsam L. Es caracteritza pel seu sabor i aroma molt agradables. Presentat en envàs de 500 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,45€

IVA inclòs

17,40€ IVA inclòs

-5%

3,29 € / 100 ml

Més informació

Oli Alimentari de Sèsam

Oli bàsic en el menjar asiàtica per la seva excel·lent aroma, sabor i propietats.

Què és l'Oli Alimentari de Sèsam?

L'Oli Alimentari de Sèsam conté oli de Llavors de sèsam obtingut per premsat en fred. Aquest mètode d'obtenció garanteix l'estat òptim de totes les seves propietats.

L'Oli Alimentari de Sèsam té Omegues 6 i 9, sent contingut mínim de 36-48% d'àcid linoleic (omega 6) i 35-44% d'àcid oleic (Omega 9). Aquests Omegues són considerats essencials ja que no els produeix el cos humà.

L'oli de Sèsam, també conegut com a oli de ginebra o oli de til, és un oli comestible altament insaturat ric en àcids grassos essencials de l'tipus Omega (40-60% de l'contingut total), vitamina E (alfa-tocoferol) i els lignans , com la sesamina, el sesamol i el sesamol.

S'obté de l'Sèsam (sèsam) que pertany a la família de les Pedaliaceae, i ocupa el novè lloc entre els cultius oleaginosos de el món, sent els seus principals productors Índia, Xina, Sudan, Etiòpia, Uganda i Pakistan.

Posseeix un sabor molt especial i lleuger. Es recomana prendre-ho cru, i si es fa servir per a cocció la temperatura màxima d'escalfament és 180 ºC. És perfecte per utilitzar en amanides, saltats, plats fregits i receptes de la cuina asiàtica com tallarines o arròs.

Ingredients:

Oli de sèsam pur 100%

Com es fa servir l'Oli Alimentari de Sèsam?

No escalfar a mes de 180 graus. Ideal en amanides, salses, pastissos, fregits. També és recomanable per a ús extern com hidratant de la pell.

Presentació:

Envàs de 500 ml. amb dosificador.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda