Preu reduït! Oli d'All Garlic Oil - Health Aid - 60 càpsules vegetals

Fabricante:

Health Aid Health Aid

Oli d'All Garlic Oil - Health Aid - 60 càpsules vegetals

162851

Nou

All silvestre (Allium ursinum), oli pur (equivalent a 2000 mg de bulb d'all fresc). Envàs de 60 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,20€

IVA inclòs

19,20€ IVA inclòs

-26%

0,24 € / ud

Més informació

Oli d'All Health Aid

Complement alimentari amb oli d'all que afavoreix la circulació sanguínia i contribueix a una bona resposta immunitària.

Què és l'oli d'all Health Aid?

És un complement a base d'oli d'all sense olor.

Cada càpsula conté 2 mg d´oli pur d´all (equivalent a 2.000 mg de bulb d´all fresc) a partir d´all silvestre (Allium ursinum). L'all silvestre o all d'ós conté major nombre de compostos sofredats que l'all comú (Allium sativum), però és per naturalesa inodor (sense olor) després de ser ingerit.

Conté quantitats representatives de clorofil·la, la qual s'uneix als compostos nitrogenats durant la digestió i prevé d'aquesta manera la característica olor d'all.

No conté llevat, gluten, blat de moro, blat, fruita seca, lactosa, derivats lactis, sucre ni sal. Està lliure de colorants, conservants i saboritzants artificials. Apte per a vegetarians i vegans. Els complements alimentaris no s'han de fer servir com a substitut d'una dieta equilibrada.

Ingredients:

Agent de càrrega (oli de gira-sol), càpsula [gelificants (midó modificat, carragenà), humectant (glicerina), regulador d'acidesa (fosfat disòdic)], antiaglomerant (aerosil).

Valor nutricional (Per comprimit):

Per càpsula
All silvestre (Allium ursinum), oli pur 2 mg
(equivalent a 2000 mg de bulb d'all fresc)

Observacions:

Sense sal ni sucres. No conté organismes genèticament modificats (OGMs), llevat, blat, soja ni derivats lactis. Lliure de colorants, conservants i saboritzants artificials.

Els complements alimentaris no s'han de fer servir com a substituts d'una dieta equilibrada. És important seguir una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable.

Conservar en un lloc fresc i sec. Mantenir el producte fora de labast dels nens més petits.

Com es pren l'oli d'all Health Aid?

Per a adults i nens més grans de 6 anys, una càpsula al dia amb aigua freda després d'ingerir aliment. Si es requereix, en adults es pot incrementar a dues càpsules al dia. No s'ha de superar la dosi diària expressament recomanada per a aquest producte.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda