Preu reduït! Balanç Rhodiola Complex - Mutinutrient i herbal - Solgar - 60 càpsules

Fabricante:

Solgar Solgar

Balanç Rhodiola Complex - Mutinutrient i herbal - Solgar - 60 càpsules

166469

Nou

Multinutrient i herbari, combinació exclusiva de plantes amb vitamines del grup B que ajuda a disminuir el cansament i la fatiga i al funcionament del sistema nerviós, inclou vitamina C patentada per al manteniment de sistema immunològic

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

26,36€

IVA inclòs

31,01€ IVA inclòs

-14%

0,44 € / ud

Més informació

Balanç Rodiola Complex - 60 Càpsules vegetals

Multinutrient i herbari, combinació exclusiva de plantes amb vitamines del grup B que ajuda a disminuir el cansament i la fatiga i al funcionament del sistema nerviós, inclou vitamina C patentada per al manteniment de sistema immunològic

Què és Balanç Rodiola Complex?

El Balanç Rodiola Complex és una fórmula que ajuda al manteniment del sistema nerviós i l'estat psicològic normal contenint vitamina C, vitamina B6, niacina i àcid pantotènic (vitamina B5).

La planta rodiola, Rhodiola rosea creix en zones fredes i elevades a l'hemisferi nord. Es coneix també com a ginseng nòrdic i no fa gaire que s'ha descobert i ha començat a utilitzar-se als països occidentals. Se la coneix pel seu antic ús en poblacions euroasiàtiques, durant segles. De fet, es diu que durant la guerra freda els oficials militars, cosmonautes i atletes olímpics, etc. la feien servir en secret.

Balanç Rodiola Complex ens aporta:

  • Vitamina C. Contribueix al funcionament normal del sistema nerviós. Contribueix a la funció psicològica normal.
  • Vitamina B6. Contribueix al funcionament normal del sistema nerviós ia la funció psicològica normal.
  • Niacina. Contribueix al funcionament normal del sistema nerviós ia la funció psicològica normal.

Ingredients:

Àcid pantotènic (D-pantotenat càlcic), Extracte d'arrel de rodiola (Rhodiola rosea), Magnesi (bisglicinat), Vitamina C (Ester-C® ascorbat càlcic), Extracte d'Arrel de Ginseng siberià (Eleutherococtricos senticosus), -Tirosina (forma lliure), Extracte de Arrel de Regalèssia (Glycyrrhiza glabra), Extracte de Camamilla Romana (Chamaemelum nobile), Espinac en pols (fulla), Niacina (nicotinamida), Kelp, Llavor de Carbassa en pols, Col arrissada en pols (full), Brècol en pols (flor), Vitamina B6 (Piridoxina clorhidrat), Extracte de Fulla de Romaní (Rosmarinus officinalis) (àcid rosmarínic 4%), Extracte de Cirera Montmorency (Prunus cerasus) (fruit). Càpsula vegetal: hidroxipropilmetilcel·lulosa; Antiaglomerants: diòxid de silici, estearat magnèsic vegetal; Agent de càrrega: maltodextrina.

Com es pren Balanç Rodiola Complex?

Complement alimentari per a adults, prendre una càpsula vegetal al dia, preferentment amb els àpats o segons indicació d'un especialista. No s'ha de superar la dosi diària expressament recomanada per a aquest producte.

Presentació:

Envàs amb 60 càpsules vegetals.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda