Preu reduït! PT Energy System - Gheos - 30 comprimits

Fabricante:

Gheos Gheos

PT Energy System - Gheos - 30 comprimits

213291

Nou

PT Energy System és un complement alimentari a base de Vitamines i Minerals, amb extractes de Schisandra i Eleuterococo, amb propietats tònic-adaptògenes, Regalèssia, Tirosina, i betaïna.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,86€

IVA inclòs

25,41€ IVA inclòs

-17%

0,70 € / ud

Més informació

PT Energy System

Propietats tònic-adaptògenes.

Què és el PT Energy System de Gheos de 30 comprimits?

PT Energy System és un complement alimentari a base de Vitamines i Minerals, amb extractes de Schisandra i Eleuterococo, amb propietats tònic-adaptògenes, Regalèssia, Tirosina, i betaïna. Les vitamines de el grup B, Iode i Manganès contribueixen a l'correcte metabolisme energètic mentre l'Àcid fòlic, Vitamina C, Seleni, Ferro i Zinc afavoreixen el normal funcionament de el sistema immunitari. Les vitamines C i E, Seleni, Zinc i Manganès més ajuden a protegir les cèl·lules de l'estrès oxidatiu.

Ingredients:

Agent de càrrega: Celulosa microcristal·lina i fosfat de calci, Vitamina C (àcid ascòrbic), betaïna clorhidrat, Magnesi citrat, Betacarotè, Gluconat de Ferro, L-Tirosina, Schisandra arrel (Schizandra chinensis baies) és, Eleuterococo arrel (eleuterococ Maxim. ) és, Extracte desglicirrinizado d'arrel de Regalèssia (Glycyrrhiza Glabra) és, Gluconat de Manganès, Niacina (nicotinamida), Vit. I (DL-alfatocoferil), gluconat de zinc, Vit. B5 (pantotenat càlcic), Vitamina A (retinil acetat), Vit. B6 (Pridoxina clorhidrat), Vit. B2 (Riboflavina), Vit. B1 (Tiamina clorhidrat), àcid fòlic, biotina, Iodur de potassi, Vit. B12 (Cianocobalamina), Selenito de sodi, antiaglomerants: Magnesi estearat i Diòxid de Silici.

Com es pren el PT Energy System?

Es recomana prendre 1 comprimit a el dia durant o després del menjar. No superar la dosi diària recomanada.

Presentació:

Envàs de 30 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda