Preu reduït! Venen Complex - Circulació - Espadiet - 60 càpsules

Fabricante:

Espadiet Espadiet

Venen Complex - Circulació - Espadiet - 60 càpsules

167025

Nou

Amb castanyer d'índies, Ruscus, Melilot, Vinya Roja i Bioflavonoides. Envàs de 60 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,60€

IVA inclòs

19,80€ IVA inclòs

-21%

0,26 € / ud

Més informació

venen Complex

Complement alimentari amb castanyer d'índies, Ruscus, Melilot, Vinya Roja i Bioflavonoides

Què és el Venen Complex?

És un complement alimentari amb castanyer d'índies, Ruscus, Melilot, Vinya Roja i Bioflavonoides que serveix per ajudar a millorar la circulació de les cames.

El nostre sistema circulatori és l'encarregat de portar la sang a les cèl·lules. Però el sedentarisme, els mals hàbits, les hormones o l'herència genètica, poden deteriorar-lo. L'activitat física i una alimentació saludable, vigoritzen el cor i tot el sistema circulatori ajudant a reactivar la circulació sanguínia del nostre cos.

Ingredients: Extracte de Castanyer d'índies, extracte de Ruscus, extracte de Melilot, Hesperidina, Rutina, extracte de vinya vermella.

Castanyer d'índies: Conté diversos principis actius com saponines i tanins. Per les seves flavonoides s'ha utilitzat tradicionalment com a tònic venós o vasoprotector que aconsegueix disminuir la viscositat de la sang, tornant-la més líquida, reduint el temps de sedimentació provocant una descongestió dels vasos sanguinis i augmentant la resistència capil·lar.

Ruscus, Melilot i Vinya vermella: La sinergia d'aquestes tres plantes afavoreixen la contracció de les cèl·lules musculars dels vasos sanguinis, facilitant el retorn venós de la sang acumulada a les cames cap al cor. Són plantes riques en saponines i tanins amb acció vasoconstrictora i antiinflamatòria. Augmenten la resistència dels capil·lars, produint una vasoconstricció, disminuint la permeabilitat i reduint la retenció de líquids, particularment en els teixits de la paret venosa.

Bioflavonoides: Rutina i Hesperidina: La Rutina redueix els edemes en els pacients amb insuficiència venosa crònica, també ajuda a reduir la fragilitat capil·lar ia disminuir la retenció de líquids en les extremitats inferiors. D'altra banda, la Hesperidina millora la insuficiència venosa crònica i disminueix la seva inflor.

Ingredients:

Extracte sec de castanyer d'índies, extracte sec de ruscus, extracte sec de melilot, hesperidina, rutina, extracte sec de vinya vermella, antiaglomerant (diòxid de silici). Cobertura: càpsula de gelatina i colorant E-171.

Informació nutricional (Per 3 càpsules):

Extracte de Castanyer d'índies 450 mg
Extracte de Ruscus 150 mg
Extracte de Melilot 150 mg
Hespiridina 150 mg
rutina 150 mg
Extracte de Vinya vermella 75 mg

Com es pren el Venen Complex?

Prendre 3 càpsules a el dia, amb les principals àpats.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa, Sense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda