Preu reduït! Venodal - Cames i peus cansats - Espadiet - 20 vials

Fabricante:

Espadiet Espadiet

Venodal - Cames i peus cansats - Espadiet - 20 vials

183257

Nou

Complement circulatori amb concentrat de raïm, mirtil, llimona, vitamina C, castanyer d'índies, arç blanc, melilot i ruscus, entre d'altres components.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,99€

IVA inclòs

22,65€ IVA inclòs

-24%

0,85 € / ud

Més informació

Venodal - Cames i peus cansats

Venodal reuneix en la seva composició elements essencials que afavoreixen el pas de la sang a través de les venes, evitant els trastorns propis d'una deficient circulació de retorn, de la qual se senten afectats en major mesura les persones que romanen llargues hores de peu o assegudes .

Conté suc de mirtil que destaca pel seu efecte reductor de la fragilitat capil·lar i es complementa amb extractes de plantes aromàtiques, totes elles amb acció específica sobre l'elasticitat i el to venós, la permeabilitat de les parets dels vasos i la coagulació sanguínia, tenint algunes com a ingredient actiu la escina, una barreja de gairebé 30 saponines triterpèniques, solubles en l'aigua i de ràpida absorció.

Venodal es presenta en ampolles recomanant-se una apolla a el dia però puediéndose arribar fins a tres ampolles diàries. Té un agradable sabor a fruites.

Ingredients per vial: Aigua, fructosa, suc concentrat de raïm, suc concentrat de mirtil, suc concentrat de llimona, vitamina C, extracte sec de castanyer d'índies, extracte fluid de arç blanc, extracte sec de melilot, extracte sec de ruscus, bioflavonoides lemon, extracte sec de Citrus aurantium, conservador (sorbat potàssic), vitamina B6, vitamina B12.

informació nutricional En 100 ml Per 1 vial 10 ml
valor energètic 196,9 kcal 19,69 kcal
proteïnes 0,1 g 0,01 g
Hidrats de carboni 48,9 g 4,89 g
greixos 0,1 g 0,01 g
vitamina C 800 mg 80 mg
vitamina B6 14 mg 1,4 mg
vitamina B12 25 g 2,5 g

Aplicació: Prendre un vial a el dia preferiblement en dejú.

No superar la dosi diària expressament recomanada.

Presentació: Envàs de 20 vials.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda