No hi ha productes
Ho compro
219158
Nou
Agar-agar procedent d'algues vermelles ecològiques amb poder gelificant fins a 8 vegades superior que gelatines animals. Presentada en envàs de 100 grams.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
L'agar-agar s'obté principalment de l'alga vermella Gelidium, procedent de l'agricultura ecològica.
És un conjunt d'algues bullides i assecades, deliciosa en la preparació de gelatines amb fruites, verdures o lleguminoses.
És molt digestiva i ajuda a l'evacuació intestinal.
En tenir molt poques calories i, alhora, omplir l'estómac, es recomana en cures d'aprimament, juntament amb règims apropiats.
Agar-agar* (100%).
*Ingredients procedents de l'Agricultura Ecològica.
Aquest producte es fabrica en una planta on es manipulen fruits secs i soja.
Informació nutricional (Per 100g):
Calories: | 172 Kcal |
Greixos: | 0,1 g |
Saturades: | 0 g |
Carbohidrats: | 0,4 |
Sucres: | 0 g |
Fibra: | 86 g |
Proteïnes: | 0,1 g |
Sal: | 1,25 g |
És un espessidor que s'utilitza en concentracions que poden passar de 2 a 10 g/l depenent de la textura desitjada.
Per fer gelatines, hem de portar el líquid a ebullició suau i remenar durant uns minuts, fins que es dissolgui al líquid.
Si el farem servir com a espessidor, no cal bullir l'aliment ja que perd el poder d'espessir.
Se sol utilitzar en rebosteria, fabricació de conserves vegetals, gelats, quallades...
Envàs de 100 grams.
Característiques | Producte Bio |
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació