Preu reduït! Agar Agar Bio - NaturGreen - 100 grams

Fabricante:

NaturGreen NaturGreen

Agar Agar Bio - NaturGreen - 100 grams

219158

Nou

Agar-agar procedent d'algues vermelles ecològiques amb poder gelificant fins a 8 vegades superior que gelatines animals. Presentada en envàs de 100 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,18€

IVA inclòs

9,07€ IVA inclòs

-9%

8,18 € / 100 g

Més informació

Agar Agar Bio

Agar-agar procedent d'algues vermelles ecològiques.

Què és l'Agar Agar Bio?

L'agar-agar s'obté principalment de l'alga vermella Gelidium, procedent de l'agricultura ecològica.

És un conjunt d'algues bullides i assecades, deliciosa en la preparació de gelatines amb fruites, verdures o lleguminoses.

És molt digestiva i ajuda a l'evacuació intestinal.

En tenir molt poques calories i, alhora, omplir l'estómac, es recomana en cures d'aprimament, juntament amb règims apropiats.

Ingredients:

Agar-agar* (100%).

*Ingredients procedents de l'Agricultura Ecològica.

Aquest producte es fabrica en una planta on es manipulen fruits secs i soja.

Informació nutricional (Per 100g):

Calories:

172 Kcal

Greixos:

0,1 g

Saturades:

0 g

Carbohidrats: 0,4

Sucres:

0 g

Fibra:

86 g

Proteïnes:

0,1 g
Sal: 1,25 g

Com es pren l'Agar Agar Bio?

És un espessidor que s'utilitza en concentracions que poden passar de 2 a 10 g/l depenent de la textura desitjada.

Per fer gelatines, hem de portar el líquid a ebullició suau i remenar durant uns minuts, fins que es dissolgui al líquid.

Si el farem servir com a espessidor, no cal bullir l'aliment ja que perd el poder d'espessir.

Se sol utilitzar en rebosteria, fabricació de conserves vegetals, gelats, quallades...

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda