Fabricante:

Algamar Algamar

Alga Instant Eco - Algamar - 70 grams

212285

Nou

Condiment orgànic d´alga Espagueti de Mar i espècies, ric en minerals i sense sal afegida. Nutrició i sabor instantanis.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,55€

IVA inclòs
6,50 € / 100 g

Més informació

Alga Instant Eco Algamar

Sabor marí enriquit, salut a cada plat.

Què és Alga Instant Eco Algamar?

Alga Instant Eco d'Algamar és un condiment innovador i orgànic, ideal per enriquir els teus plats amb el sabor únic i els beneficis nutricionals de les algues marines .

Aquest producte combina l' alga Espagueti de Mar silvestre , coneguda pel seu alt contingut en sals minerals i especialment en ferro , amb una selecció d'espècies orgàniques com alfàbrega, farigola, orenga, comí i api, creant un complement alimentari sense sal afegida, ric en sabor i saludable .

La facilitat d´ús d´aquest condiment en pols el fa perfecte per incorporar a la cuina diària , oferint una forma ràpida i senzilla d´afegir nutrients essencials i un toc gurmet a qualsevol plat. Alga Instant Eco Algamar és una excel·lent opció per als que busquen alternatives saludables i orgàniques per millorar la seva alimentació, proporcionant un impuls de sabor i nutrició instantanis sense complicacions.

Ingredients:

Alga Espagueti de Mar silvestre*, espècies* (alfàbrega, farigola, orenga, comí, api).

* Ingredients d'origen orgànic.

Informació nutricional (per 100 grams):

Valor Energètic 247 kcal
Greixos 4,2 g
de les quals, saturades 0,8 g
Hidrats de carboni 25,7 g
dels quals, sucres 1,5 g
Fibra alimentària 37,6 g
Proteïnes 7,8 g
Sal 3,95 g

Com es fa servir Alga Instant Eco Algamar?

S'empolvora mitja culleradeta (2 grams) sobre el plat d'arròs, patates, pasta, amanida, sopa, verdures, cuscús, potatges, guisats, samfaina, etc. Com a condiment pot substituir la sal.

Presentació:

Envàs de 70 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Algamar és la teva marca d'aliments saludables a base d'algues marines.


Es tracta de la primera empresa espanyola que recol·lecta, seca i elabora aliments com a verdures a base d'algues marines.


Algamar, marca d'algues marines saludables per a la teva salut


A La Bona Salut podràs comprar algues marines deshidratades per dur a terme sopes, truites, posar-les en amanides o fins i tot, menjar-les crues. Totes les seves combinacions tenen un alt valor nutritiu per a la teva salut.


Algamar ofereix algues seques saludables de diferents tipus, les quals es mantenen en perfecte estat durant anys. Són fàcils de transportar i mantenir a temperatura ambient.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda