Papilla de Quinoa Bio - Bio crecimiento - 400 grams

175211

Nou

Per a totes les edats Bio Creixement serà sempre un esmorzar, berenar o postres sustentador i de facilíssima assimilació.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

0,00€

IVA inclòs

Més informació

Papilla de Quinoa Bio

Ingredients: Arròs integral maltejat *, quinoa integral * (20%) i algues Kombu.
(*) = De cultiu ecològic.

Informació Nutriconal per 100 grams:

Valor energètic367,1 kcal
Greixos2,9 g
de les quals: 
- Saturades0,2 g
- Colesterol0
Hidrats de carboni74,4 g
dels quals: 
- Sucres2 g
Fibra3,5 g
Proteïnes8,6 g
Sal0,06 g
VITAMINES 
Tiamina0,4 mg
Riboflavina4,2 mg
Vitamina B60,6 mg
MINERALS 
Fòsfor346,1 mg
Magnesi174,1 mg
Ferro4 mg
Zinc1,8 mg
Coure0,3 mg
Manganès1,3 mg
Seleni39 ug

Ingredients sense gluten, producte integral 100% bio.

Consell d'utilització: Després de la lactància materna exclusiva, 4/5 mesos (2a etapa) o segons consell facultatiu, les farinetes Bio Creixement sense gluten, com la d'arròs maltejat, arròs, blat de moro, quinoa, seran el complement alimentari adequat per a la seva petit. A partir de 6/8 mesos (3a etapa) les de fruites, pastanaga, minestrone de verdures. En les primeres preses es podrà donar Bio Creixement més diluït (aproximadament 1 cullerada rasa per 100 g de líquid) en el líquid alimentición de la seva elecció i alternant amb les preses de pit.

Si el petit ha estat acostumat a productes convencionals molt endolcits, pot afegir una mica de melassa, concentrat natural de fruita dolça o malta d'ordi de cultiu ecològic. A partir dels 7/9 mesos (4ª etapa) o segons consell facultatiu, podran utilitzar Bio Creixement amb gluten, com dolç de civada, 7 cereals, kokoh, blat, biocaroba. Als 12 mesos Biocao.

Preparació: Els nadons poden ser més sensibles que els adults als agents microbiològics donat la immaduresa del seu sistema immunitari pel que abans de la seva preparació cal una correcta higiene de les mans, recipients i estris. És preferible utilitzar aigua poc mineralitzada (baixa en sodi). Si utilitzen aigua de l'aixeta o no embotellada pot ser adequat bullir i deixar-la refredar a temperatura del cos (37 / 40º C).

Papilla instantània: no necessita cocció. Abocar el líquid en el biberó o recipient, afegir farinetes Bio Creixement barrejant fins a obtenir la cremositat desitjada, pot utilitzar-eventualment una batedora. També poden simplement dispersar Bio Creixement en la superfície del líquid, esperar 5 minuts a que s'absorbeixi i després barrejar-ho. Reconstruir el producte per a cada presa. No guardar el producte preparat més d'una hora. Un cop obert l'envàs és convenient utilitzar-lo abans d'un mes.

Dosi orientativa: Biberó: de 2 a 4 cullerades rases (20 g) amb 200 c.c del líquid de la seva elecció. Papilla cremosa: de 6 a 8 cullerades rases (30-40 g) amb 200 c.c de líquid. Resomendamos per als nens de 4 mesos a 3 anys, combinin Bio Creixement amb la nostra llet de continuació o líquids proteics com la llet de soja de cultiu ecològic. També poden combinar les farinetes amb brous vegetals, amb liquats de verdures dolces o de fruita, amb batuts de fruita o compotes, per espessir sopes, etc.

Per a totes les edats Bio Creixement serà sempre un esmorzar, berenar o postres sustentador i de facilíssima assimilació. També combinat amb brou vegetal farà una deliciosa sopa de cereals instantànies. A causa del seu sencilles elaboració, Bio Creixement respecta l'equilibri natural i conserva l'autèntic sabor dels ingredients integrals de cultiu ecólogico.

Presentació: Envàs de 400 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio, Sense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda