No hi ha productes
Ho compro
Nou
L'alholva, o fenogrec, és una planta les llavors de la qual s'utilitzen en la gastronomia com a condiment i en la medicina tradicional per les seves propietats medicinals.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
Trigonella foenum-graecum.
L'alholva, també coneguda com a fenogrec, és una planta herbàcia anual originària de la Mediterrània i Àsia Menor, el nom científic de la qual és Trigonella foenum-graecum. És àmpliament cultivada en regions com l'Índia, el nord d'Àfrica i el sud d'Europa. Les llavors, petites i de color marró, s'utilitzen tant per les propietats culinàries com medicinals.
A la gastronomia, les llavors d'alholva són apreciades pel seu sabor lleugerament amarg i aroma de nou. Són un ingredient comú a la cuina índia i mediterrània , on s'empren per condimentar curri, adobats, pans i plats de llegums. Abans del seu ús, és comú torrar-les lleugerament per reduir-ne l'amargor i millorar-ne el sabor.
Les llavors d'alholva també són conegudes per les propietats medicinals. Se'ls atribueixen beneficis com la reducció dels nivells de sucre a la sang, l'alleujament de trastorns digestius i la promoció de la producció de llet materna . A més, s'utilitzen en la medicina tradicional com a ntiinflamatori i per al tractament de problemes de la pell.
100% llavors d'Alholvas.
Gastronomia :
Medicinals :
Cosmètics :
Segons l'opció d'envasament escollida i en envàs especial per a plantes.
Característiques | Envase a medida |
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació