Fabricante:

Nat Ali Nat Ali

Ferment per a iogurt Cremós Bio - Nat Ali - 2x6 grams

161613

Nou

Ferment per fer iogurt cremós bio casolà. Presentat en envàs de 2 sobres de 6 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

3,75€

IVA inclòs
1,88 € / ud

Més informació

Ferment per a iogurt cremós Bio

Ferment per fer iogurt cremós bio casolà.

Què és el Ferment per a iogurt cremós Bio?

Els ferments per a iogurt Nat-Ali són una preparació per elaborar iogurts casolans.

Els ferments es desenvolupen al iogurt i romanen vius a l'intestí, contribuint a equilibrar la flora intestinal i regular les funcions digestives.

Ingredients:

Llet en pols bio, Streptococcus thermopphilus, Lactobacillus bulgaricus.

Com es fa servir el Ferment per a iogurt cremós Bio?

  • Usar utensilis nets, llet de vaca o d'un altre animal UHT (en cas de ser llet fresca s'ha de bullir i esperar que es refredi).
  • Dissoldre el ferment amb la llet (1 sobre per a mig litre).
  • Afegir sucre, mel, aromes... si ho desitges. Abocar en flascons i posar a la iogurtera de 8 a 10 hores segons l'aparell. Deixeu que es refredi a la nevera i assaboriu.
  • Es pot tornar a utilitzar el iogurt obtenint diverses vegades (un iogurt per a 1 litre de llet).

Presentació:

Presentat en envàs de 2 sobres de 6 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda