Fabricante:

Mimasa Mimasa

Kuzu - Mimasa - 100 grams

207761

Nou

Arrel emprada tradicionalment per combatre la febre, els transtorns intestinals, la fatiga i la debilitat en general.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,99€

IVA inclòs
11,99 € / 100 g

Més informació

Kuzu

Arrel emprada tradicionalment per combatre la febre, els transtorns intestinals, la fatiga i la debilitat en general.

Què és Kuzu?

El kuzu és l'arrel elaborada de la Pueraria Thumbergiana o Pueraria hirsuta Matsum. La preparació del kuzu actual no ha patit gairebé variació des de fa segles.

Les arrels, que poden arribar fins a dos metres de longitud enfonsades en la terra, es recullen a l'hivern. L'elaboració del kuzu consisteix en aïllar els midons, eliminant la fibra i les impureses i assecant-finalment a l'aire lliure.

Ingredients:

100% arran elaborada de Pueraria Thumbergiana o Pueraria hirsuta Matsum.

informació Nutricional Per 100 grams
energia 1437 kJ / 338 kCal
Hidrats de Carboni 84,5 g
Sodi 0,18 g
sal 0,05 g

Com es pren Kuzu?

Es prepara diluint dues culleradetes en un got d'aigua freda i després bullint-ho durant uns cinc minuts. S'amaneix amb tamari ecològic o tamari-shoyu ecològic de Mimasa.

En preparacions culinàries, s'utilitza com a espessidor natural causa del seu sabor insípid en sopes, verdures, potatges, pastissos de verdures o de pastissos.

El kuzu de MIMASA també serveix com amaneixo en amanides o per a la cocció de peixos. El seu sabor neutre combina perfectament amb qualsevol aliment dolç o salat i es digereix amb facilitat gràcies a la seva puresa.

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda