No hi ha productes
Ho compro
207761
Nou
Arrel emprada tradicionalment per combatre la febre, els transtorns intestinals, la fatiga i la debilitat en general.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
El kuzu és l'arrel elaborada de la Pueraria Thumbergiana o Pueraria hirsuta Matsum. La preparació del kuzu actual no ha patit gairebé variació des de fa segles.
Les arrels, que poden arribar fins a dos metres de longitud enfonsades en la terra, es recullen a l'hivern. L'elaboració del kuzu consisteix en aïllar els midons, eliminant la fibra i les impureses i assecant-finalment a l'aire lliure.
100% arran elaborada de Pueraria Thumbergiana o Pueraria hirsuta Matsum.
informació Nutricional | Per 100 grams |
energia | 1437 kJ / 338 kCal |
Hidrats de Carboni | 84,5 g |
Sodi | 0,18 g |
sal | 0,05 g |
Es prepara diluint dues culleradetes en un got d'aigua freda i després bullint-ho durant uns cinc minuts. S'amaneix amb tamari ecològic o tamari-shoyu ecològic de Mimasa.
En preparacions culinàries, s'utilitza com a espessidor natural causa del seu sabor insípid en sopes, verdures, potatges, pastissos de verdures o de pastissos.
El kuzu de MIMASA també serveix com amaneixo en amanides o per a la cocció de peixos. El seu sabor neutre combina perfectament amb qualsevol aliment dolç o salat i es digereix amb facilitat gràcies a la seva puresa.
Envàs de 100 grams.
Característiques | Producte Bio |
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació