No hi ha productes
Ho compro
214749
Nou
Midó obtingut de la planta Puerària Thumbergiana o Puerària Hirsuta Matsum utilitzat en l'alimentació i la medicina. Presentat en envàs de 100 grams.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
El kuzu es fa servir a la cuina i rebosteria per aportar textura als plats.
Aporta hidrats de carboni, fibra, minerals i flavonoides.
Entre els seus components hi ha saponines, isoflavones, fitoquímics com cumarines i daidzeina, que és antiinflamatòria i antimicrobiana.
També té propietats beneficioses per a trastorns intestinals i cerebrals.
Kuzu (Puerària lloba) *.
* cultivat i processat orgànicament.
Valor nutricional (100 grams):
Calories: | 342 kcal |
Greixos | 0,2 g |
Saturades | 0 g |
Hidrats de carboni | 84,7 g |
Sucres | <0,2 g |
Fibra | 0,3 g |
Proteïnes | 0,3 g |
Sal | 0,05 g |
Dissoleu el Kuzu aigua freda, brou o suc i després bulliu-ho uns 5 minuts fins a aconseguir una textura gelatinosa i transparent. S'utilitza en sopes, cremes, estofats, farcits, salses o melmelades. Combina tant en dolç com en salat, i és molt adequat amb miso i salsa de soja.
Envàs de 100 grams.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació