No hi ha productes
Ho compro
179434
Nou
Gràcies a la fermentació, es produeixen intenses transformacions en els aliments que milloren les seves qualitats nutritives i la seva digestibilitat.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
És un pot de verdures vermentadas riques en àcid làctic beneficioses per a la flora intestinal.
Les verdures fermentades tenen una llarga tradició en els països germànics, ja que són una forma pràctica de conservar les verdures mantenint les seves propietats. Gràcies a la fermentació, es produeixen intenses transformacions en els aliments que milloren les seves qualitats nutritives i la seva digestibilitat. Les proteïnes pateixen una predigestió, per la qual cosa millora la seva assimilació per part del nostre organisme. Amb aquest procés, l'aliment s'enriqueix en vitamines, especialment les de el grup B i C.
Segons comprovacions científiques, la presència d'enzims de fermentació ajuda a restablir l'equilibri de la flora intestinal, el que resulta beneficiós per a l'organisme, especialment en persones amb problemes d'inflor abdominal, meteorisme, restrenyiment i diarrea, així com en cas de dispèpsia o digestions difícils.
Les verdures fermentades que componen les Picles ecològiques de MIMASA tonifiquen el fetge, ajuden a regenerar la flora intestinal i, en conseqüència, a reforçar el sistema immunològic, i milloren el sistema digestiu en general.
Col blanca, pastanaga i ceba procedents d'agricultura ecològica.
Valor nutricional (100g):
calories: | 27,28 Kcal |
greixos: | 0,14 g |
saturats: | 0,01 g |
carbohidrats: | 3,24 g |
sucres: | 0,15 g |
fibra: | 3,13 g |
proteïnes: | 1,7 g |
Sodi: | 0,12 g |
Es poden consumir sols o acompanyats de carns o cereals.
Envàs de 320 grams.
Característiques | Producte Bio, Sense Lactosa, Sense Sucre |
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació