No hi ha productes
Ho compro
160081
Nou
És un altre derivat de la soja, mitjançant un procés de fermentació amb calor. És originari d'Indonèsia.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
És un altre derivat de la soja, mitjançant un procés de fermentació amb calor. És originari d'Indonèsia. Es presenta en peces rectangulars i compactades, amb els grans soja mig sencers i cuits amb Tamari-Shoyu, a punt de menjar. També es pot tallar en rodanxes més fines i torrar a la planxa. Un cop més, cal ressaltar el valor nutritiu d'aquest producte, especialment en proteïnes, i la seva fàcil digestió.
Soja *, aigua, shoyu * (soja, blat, sal marina i koji), vinagre de poma *. Ferment: Rizopus oligosphorus.
* De cultiu ecològic.
Valor nutricional (100 grams):
calories: | 103,29 Kcal |
proteïnes | 18,98 g |
greixos | 1,49 g |
Hidrats de carboni | 3,49 g |
sucres | 0,28 g |
Sodi | 0,37 g |
Tallat en rodanxes, s'arrebossa, es fregeix i després s'amaneix amb Tamari Shoyu. També es poden preparar estofats amb verdures. Guardar a la nevera un cop obert el pot.
Envàs de 250 grams.
Característiques | Producte Bio, Sense Lactosa, Sense Sucre |
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 02/04/2024
Més informació
Informació