Preu reduït! tempeh Ecològic - Mimasa - 250 grams

Fabricante:

Mimasa Mimasa

tempeh Ecològic - Mimasa - 250 grams

160081

Nou

És un altre derivat de la soja, mitjançant un procés de fermentació amb calor. És originari d'Indonèsia.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,82€

IVA inclòs

9,15€ IVA inclòs

-3%

3,53 € / 100 g

Més informació

tempeh Ecològic

El procés de fermentació de l'tempeh fa que mantingui les qualitats de la soja

Què és el Tempeh Ecològic?

És un altre derivat de la soja, mitjançant un procés de fermentació amb calor. És originari d'Indonèsia. Es presenta en peces rectangulars i compactades, amb els grans soja mig sencers i cuits amb Tamari-Shoyu, a punt de menjar. També es pot tallar en rodanxes més fines i torrar a la planxa. Un cop més, cal ressaltar el valor nutritiu d'aquest producte, especialment en proteïnes, i la seva fàcil digestió.

Ingredients:

Soja *, aigua, shoyu * (soja, blat, sal marina i koji), vinagre de poma *. Ferment: Rizopus oligosphorus.

* De cultiu ecològic.

Valor nutricional (100 grams):

calories:

103,29 Kcal

proteïnes

18,98 g

greixos

1,49 g

Hidrats de carboni 3,49 g
sucres 0,28 g
Sodi 0,37 g

Com es pren el Tempeh Ecològic?

Tallat en rodanxes, s'arrebossa, es fregeix i després s'amaneix amb Tamari Shoyu. També es poden preparar estofats amb verdures. Guardar a la nevera un cop obert el pot.

Presentació:

Envàs de 250 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio, Sense Lactosa, Sense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda