Preu reduït! DonnaLife Sabó Higiene Íntima Calmant - Laboratorios ESI - 250 ml

DonnaLife Sabó Higiene Íntima Calmant - Laboratorios ESI - 250 ml

155780

Nou

Sabó per a la higiene íntima sotmès a test al·lergènic, dermatològic i microbacteriològic. PH 4,5. Presentat en envàs de 250 ml amb dosificador.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,49€

IVA inclòs

14,99€ IVA inclòs

-10%

5,40 € / 100 ml

Més informació

Donna Life Sabó Higiene Íntima Calmant

Per tenir cura de la zona íntima.

Què és el Donna Life Sabó Higiene Íntima Calmant?

Sabó per a la higiene íntima sotmès a test al·lergènic , dermatològic i microbacteriològic. PH 4,5.

Sabó per a la higiene íntima que gràcies als seus components d'origen natural asseguren una protecció correcta de les zones més delicades. Neteja de forma eficaç i delicada sense alterar els paràmetres fisiològics de la pell .

Gràcies a la presència de Mentol aporta una agradable sensació de frescor i benestar.

La neteja correcta de les mucoses ajuda a prevenir les manifestacions de petites irritacions i assegura la protecció i prevenció diària.

L'Aloe Vera desenvolupa sobre la pell i sobre la mucosa una acció hidratant i nutritiva; d'altra banda, gràcies a la seva acció lenitiva, s'aconsella per contrarestar de manera eficaç les irritacions locals.

La presència de la Salvia, de la Camamilla, de l'Àcid Làctic i dels olis essencials de Romaní i Eucaliptus, reforça les propietats descongestionants i refrescants del producte.

L'oli de l'arbre del Te és un oli essencial derivat de la destil·lació a vapor de les fulles de Malaleuca Alternifolia i és conegut per la seva propietat antimicrobiana.

D'altra banda, la formulació ha estat estudiada tractant amb especial interès l'elecció del tensioactiu natural i eliminant conservants i perfum, principals responsables de les manifestacions al·lèrgiques dels productes dermocosmètics.

Ingredients:

Malva, sàlvia, camamilla dolça, àloe barbadensi, aigua, coco – glucoside, sodium lauryl sulfate, cocamidopropyl betaine, betaine, gliceryn, pentylen glycol, glyceryl oleate, parfum, sodium lactate, sodium gluconate, potassium sorbate.

Com es fa servir el Donna Life Sabó Higiene Íntima Calmant?

Netejar la zona afectada i esbandir-la amb aigua tèbia.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda