Preu reduït! Aloe Vera Gel - Corpore Sano - 500 ml

Fabricante:

Corpore Sano Corpore Sano

Aloe Vera Gel - Corpore Sano - 500 ml

168570

Nou

Aloe vera de cultiu biològic certificat. Puresa 99.9%. Envàs de 500 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,54€

IVA inclòs

19,37€ IVA inclòs

-14%

3,31 € / 100 ml

Més informació

Aloe Vera Gel de 500 ml

Gel d'Aloe Vera

Què és l'Aloe Vera Gel de 500 ml?

L'Aloe Vera ha estat considerada des de temps remots com una planta "miraculosa". De l'interior de les seves fulles es pot obteneruna substància gelatinosa que és usada com a producte dermatològic per les seves grans benecis per a la pell. La seva natural accióndesinamatoria i anti-microbial combinada amb els seus nutrients promou la regeneració cel·lular. L'Aloe Vera Gel de CorporeSano és un gran regenerador per a la pell. Excel·lent, hidratant i emolient.

L'Aloe Vera conté polisacàrids mucilaginosos, minerals, saponines, aminoàcids, vitamines A, B i C i oligoelements. Sobre la pell s'utilitza l'Aloe Vera per proporcionar-li els nutrients necessaris per aconseguir aquest equilibrionatural i mantenir-la sana.

L'Aloe Vera Gel està especialment indicat per a després de el sol. També es pot utilitzar després de l'afaitat o depilació. Ésun dor capil·lar natural. Calma, protegeix i hidrata intensament la pell.

Ingredients:

Aloe barbadensis leaf juice *; Salvia ofcinalis (Sage) oil; Glycerin; Sodium Phytate; carbomer; Polysorbate 20; Caprylyl Glycol; Triethanolamine; Phenoxyethanol.

* Cultiu biològic

Com es fa servir l'Aloe Vera Gel de 500 ml?

Aplicar sobre el cos realitzant un suau massatge fins a la seva completa absorció.

Presentació:

Envàs de 500 ml.

Brand

Corpore Sa posa a la teva disposició un catàleg natural i orgànic, amb productes de cosmètica capil·lar, facial, corporal i bucal.


Corpore Sa, cosmètica natural i ecològica


Corpore Sa és una empresa dedicada a la cura personal. En constant recerca, desenvolupament i innovació per a descobrir nova cosmètica natural, com: cremes facials, gels, productes per a la higiene personal, així com productes per a la cura corporal i capil·lar.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda