Preu reduït! Ambientador Mikado Experience Cel Boreal - Laboratorio SyS - 100 ml

Ambientador Mikado Experience Cel Boreal - Laboratorio SyS - 100 ml

223816

Nou

L'Ambientador Mikado Experience Cel Boreal envolta casa teva amb la màgia d'un cel estrellat, gràcies a la fragància intrigant de bergamota, vainilla càlida i fusta.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

8,08€

IVA inclòs

9,50€ IVA inclòs

-15%

8,08 € / 100 ml

Més informació

Ambientador Mikado Experience Cel Boreal Laboratori SyS

La màgia d'un cel estavellat a cada aroma.

Què és Ambientador Mikado Experience Cel Boreal Laboratori SyS?

L'Ambientador Mikado Experience Cel Boreal t'embolica amb la màgia d'un cel estrellat, presentant una fragància intrigant de bergamota, vainilla càlida i fusta. Aquesta experiència olfactiva transportarà la teva imaginació a un univers de tranquil·litat i serenitat.

La bergamota , amb la seva aroma cítrica i fresca, afegeix un toc de vitalitat i lluminositat a l'ambient. Les seves notes energitzants i estimulants omplen l'aire amb una sensació de frescor i alegria, proporcionant un estímul revitalitzant per a casa teva.

La vainilla , coneguda per la seva fragància dolça i envoltant, aporta una sensació de calidesa i dolçor. Les seves notes suaus i reconfortants creen un ambient acollidor i plaent, generant una sensació de confort i benestar a cada racó de casa teva.

La fusta , amb el seu aroma terrós i reconfortant, completa aquesta barreja captivadora. Les notes llenyoses i fumades afegeixen profunditat i caràcter a l'aroma, brindant una sensació de calma i serenitat. L´essència de la fusta crea una connexió amb la natura i evoca una sensació d´elegància i equilibri.

En utilitzar l'Ambientador Mikado Experience Cel Boreal, pots gaudir d'un ambient sofisticat i acollidor. Deixa que la bergamota, la vainilla i la fusta s'entrellacin en una simfonia olfactiva, seduint-te amb la seva exquisida aroma mentre et relaxes en un univers de calma i harmonia.

Ingredients:

Bergamota, Vainilla i fusta.

Com es fa servir Ambientador Mikado Experience Cel Boreal Laboratori SyS?

Destapa el flascó i col·loca les varetes al seu interior. Aquestes absorbeixen el perfum ia les poques hores, de forma progressiva, una agradable i duradora aroma impregnarà la seva llar durant setmanes.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda