Preu reduït! Acetil-L-Carnitina 250 mg - Aminoàcids - Solgar - 30 càpsules

Fabricante:

Solgar Solgar

Acetil-L-Carnitina 250 mg - Aminoàcids - Solgar - 30 càpsules

156598

Nou

En el nostre Herbolari Online pots comprar l'Acetil - L Carnitina de 250mg, que és un derivat de l'aminoàcid present en els teixits nerviosos, a més no contine sucres, sal ni midó.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

54,86€

IVA inclòs

60,95€ IVA inclòs

-10%

1,83 € / ud

Més informació

Acetil - L Carnitina 250mg

En el nostre Herbolari Online pots comprar l'Acetil - L Carnitina de 250mg, que és un derivat de l'aminoàcid present en els teixits nerviosos, a més no contine sucres, sal ni midó.

Descripció Acetil - L-Carnitina:

Acetil-L-carnitina 250 mg és un dels productes de la gamma d'aminoàcids de Solgar de més alta qualitat. Conté acetil-L-carnitina, una molècula present de forma natural en el cervell, el fetge i el ronyó.

La acetil-L-carnitina és un derivat de l'aminoàcid L-carnitina. Els aminoàcids són els components fonamentals de les proteïnes i són necessaris en nombroses funcions internes de l'organisme. Es divideixen en "essencials" i "no essencials". Per aminoàcids essencials s'entén aquells que l'organisme no pot produir sinó que ha d'obtenir de la dieta per mantenir una bona salut integral. L'organisme també pot utilitzar els aminoàcids per crear hormones, enzims, neurotransmissors, anticossos i transportadors de nutrients. Una aportació insuficient d'aminoàcids essencials augmenta la necessitat de l'organisme dels aminoàcids no essencials que ha d'aconseguir a través de la dieta. Els aliments que augmenten l'aportació d'aminoàcids són la carn, les mongetes, el formatge i els ous.

La acetil-L-carnitina està present de forma natural en l'organisme en el cervell, el fetge i el ronyó. A l'contrari que la L-carnitina, l'acetil-L-carnitina pot travessar la barrera hematoencefàlica i participa en el metabolisme energètic de el cervell, ajudant a el transport dels àcids grassos a l'interior dels mitocondris on es cremen i es fan servir com a combustible.

Ingredients de Acetil L-carnitina:

  • Acetil-L-Carnitina (clorhidrat).
  • Agents de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina, fosfat dicàlcic.
  • Antiaglomerants: estearat magnèsic vegetal, diòxid de silici.
  • Càpsula vegetal: hidroxipropilmetilcelulosa.

¿Com es pren Acetil L-carnitina ?:

Es recomana prendre 1 càpsula vegetal a el dia.

Presentació:

Es presenta en un envàs de 30 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda