Preu reduït! BCAA Matrix Powder Sabor Cua - PWD - 525 grams

Fabricante:

PWD Nutrition PWD Nutrition

BCAA Matrix Powder Sabor Cua - PWD - 525 grams

205031

Nou

Fórmula en pols de 525 g de BCAA amb una proporció de 8: 1: 1, que amb més aportació de L-Leucina afavoreix un major augment de força i massa muscular neta de greix.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

32,68€

IVA inclòs

38,90€ IVA inclòs

-16%

6,22 € / 100 g

Més informació

BCAA Matrix Powder gust Cua

Fórmula en pols de 525 g de BCAA amb una proporció de 8: 1: 1, que amb més aportació de L-Leucina afavoreix un major augment de força i massa muscular neta de greix.

Què és BCAA Matrix Powder gust Cua?

La seva fórmula de BCAA (Aminoàcids de cadena ramificada) amb una ràtio de 8: 1: 1 (8 parts de L-Leucina, 1 de L-Isoleucina i 1 de L-Valina) és potencialment més anabòlica que els BCAA convencionals.

Diversos estudis han demostrat que augmentant la L-Leucina per sobre de 4000 mg a el dia millorava notablement la força i la massa muscular, per aquesta raó BCAA MATRIX conté 4800 mg de L-Leucina per dosi superant la quantitat demostrada pels estudis.

Aquesta quantitat de L-Leucina és perfecta combinada amb la resta del que aminoàcids ramificats, ja que són els més abundants en la massa muscular.

La combinació de BCAA proporció 8: 1: 1 en BCAA MATRIX s'acoblen perfectament amb la L-Glutamina Kyowa, ja que aquest és l'aminoàcid més abundant a la sang ia l'interior de les cèl·lules musculars (mitocòndries) aconseguint una combinació sinèrgica perfecta .

Tenint molt en compte aquests avantatges hem afegit a BCAA MATRIX 2500 mg de L-Glutamina per dosi.

En BCAA MATRIX hem millorat la combinació de BCAA proporció 8: 1: 1 amb la L-Glutamina Kyowa, però a part també li hem afegit 1000mg de HMB per dosi.

El HMB millora el temps de recuperació muscular, estimula la síntesi de les proteïnes, augmenta la força i la resistència millorant el consum màxim d'oxigen i contribueix a la pèrdua de greix.

BCAA MATRIX s'ha ideat com una fórmula d'alta qualitat per a treure-li el màxim partit als entrenaments sense aportar sucres ni greix.

Ingredients:

L-Leucina, L-Glutamina Kyowa, Aminoàcids ramificats BCAA (L-Leucina, L-Valina i L-Isoleucina), HMB (ß-hidroxi- ß-Metilbutirato), aromes, Potenciador de sabor (Taronja en pols), Acidulants ( àcid cítric i àcid tartàric), Edulcorant (sucralosa) i Colorant (Colorant e-110). Ingredients: L-Leucine, L-Glutamine Kyowa, branched Amino Acids BCAA (L-Leucine, L-Valine and L-Isoleucine), HMB (β-Hydroxy-β-Methylbutyrate), Flavors, Flavor Enhancer (Orange Powder), Acidulants (Citric acid and Tartaric acid), Sweetener (Sucralose) and Colorant (Colour E-110). Ingredients: L-Leucine, L-Glutamine Kyowa, acidesa Amines ramifiés BCAA (L-Leucine, L-Valine et L-Isoleucine), HMB (β-Hydroxy-β-Méthylbutyrate), aromes, Exhausteur de goût (Poudre d'orange ), Acidulants (Acide citrique et Acide tartrique), Édulcorant (Sucralose) et Colorant (Colorant (E-110).

Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substituts d'una dieta variada i equilibrada i un estil de vida sa.

No superar la dosi diària expressament recomanada.

Mantenir fora de l'abast dels nens més petits.

Conté colorant E-110: Pot tenir efectes negatius sobre l'activitat i l'atenció dels nens.

informació Nutricional Per 100 Grams Per 10,5 Grams
valor Energètic 1.491,42 kJ / 356,8 kCal 156,60 kJ / 37,46 kCal
greixos 0 g 0 g
de les quals, Saturats 0 g 0 g
Hidrats de Carboni 3,27 g 0,34 g
dels quals, Sucres 0,00 g 0,00 g
proteïnes 85,93 g 9,02 g

Com es pren BCAA Matrix Powder gust Cua?

Barrejar 10.5g (dues mesures aprox.) Amb aigua (150 ml).

Presentació:

Envàs de 525 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 16/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda