Preu reduït! L-Carnitina 500 mg - Solgar - 60 comprimits

Fabricante:

Solgar Solgar

L-Carnitina 500 mg - Solgar - 60 comprimits

178435

Nou

Al nostre Herbolari Online pots comprar el L Carnitina 500mg, és apte per a vegans, vegetarians i kosher, a més no conté sucres, sal ni midó.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

65,80€

IVA inclòs

88,05€ IVA inclòs

-25%

1,10 € / ud

Més informació

L Carnitina 500mg - 60 comprimits

Aapte per a vegans, vegetarians i kosher, a més no conté sucres, sal ni midó

Què és L-Carnitina 500mg - 60 comprimits?

L-Carnitina Comprimits de 500 mg és un dels productes de la gamma d'aminoàcids de Solgar de més alta qualitat. Conté L-carnitina, un aminoàcid important per al metabolisme i l'alliberament de l'energia cel·lular.

Els aminoàcids són els components fonamentals de les proteïnes i calen en nombroses funcions internes de l'organisme. Es divideixen en “essencials” i “no essencials” . Per aminoàcids essencials s'entén aquells que l'organisme no pot produir sinó que ha d'obtenir la dieta per mantenir una bona salut integral.

L'organisme també pot utilitzar els aminoàcids per crear hormones, enzims, neurotransmissors, anticossos i transportadors de nutrients. Una insuficient aportació d'aminoàcids essencials augmenta la necessitat de l'organisme dels aminoàcids no essencials que ha d'aconseguir a través de la dieta.

Característiques:

  • La carnitina és un aminoàcid que es fabrica a l'organisme a partir de dos aminoàcids essencials més: la metionina i la lisina.
  • La L-carnitina és important per al metabolisme dels greixos , especialment en les cèl·lules cardíaques i musculars.
  • Ajuda a transportar els àcids grassos de cadena llarga als mitocondris cel·lulars on es cremen i s'utilitzen com a combustible.
  • Són fonts riques de carnitina la carn i els lactis, però pot ser necessari prendre una mica de carnitina amb la dieta ja que és un aminoàcid considerat "condicionalment essencial".

Ingredients:

L-carnitina (forma lliure); Agents de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina, fosfat dicàlcic; Antiaglomerants: àcid esteàric vegetal, diòxid de silici, estearat magnèsic vegetal; Agents de recobriment: hidroxipropilmetilcel·lulosa, glicerina vegetal, cera de carnauba; Estabilitzant: goma de cel·lulosa entrellaçada.

Com es pren la L-Carnitina 500mg – 60 comprimits?

Per a adults, prendre un (1) comprimit al dia preferentment amb els àpats. Empassa els comprimits amb ajuda d'aigua o una altra beguda. No cal superar la dosi diària expressament recomanada per a aquest producte.

Presentació:

Envàs de 60 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda