FisioNox - Millora l'esforç i la recuperació - NutriSport - 5 sobres de 30 ml

Fabricante:

NutriSport NutriSport

FisioNox - Millora l'esforç i la recuperació - NutriSport - 5 sobres de 30 ml

158823

Nou

Precursor fisiològic de l'Òxid Nítric. Envàs de 5 sobres de 30 ml.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

12,60€

IVA inclòs
2,52 € / ud

Més informació

FisioNox

Optimitza el rendiment i explosivitat muscular

Què és el FisioNox?

És un complement alimentari format per una combinació d'aminoàcids i altres compostos la funció és incrementar els nivells d'Òxid Nítric (NO). La funció de l'òxid nítric és dilatar les cèl·lules musculars permetent un major cabal en sang. Això implica major oxigenació i major aportació de nutrients als músculs. Aquests beneficis incideixen positivament en el treball muscular, ja que a major quantitat de "combustible" aportat, millor resultat en els exercicis i menor sofriment dels danys associats a l'entrenament diari.

Entre els seus principis actius destaquem:

  • L-Arginina alfa-cetoglutarato: La L-Arginina és un aminoàcid precursor de l'òxid nítric (NO). El NO està implicat en l'augment de l'flux sanguini a través de les artèries que proporcionen nutrients al múscul, cervell, pulmons i altres òrgans. El NO estimula la vasodilatació arterial i per tant, millora l'esforç, la recuperació i el desenvolupament muscular. L'enllaç químic entre "alfacetoglutarato" i L-Arginina millora la conversió a NO i augmenta els nivells d'aquest en sang.
  • L-Citrul·lina L-Malato: La L-Citrul·lina és un precursor de la L-Arginina. Permet controlar la producció d'òxid nítric (NO) i, com hem esmentat anteriorment, un augment dels nivells de NO, produeix un augment de l'flux sanguini a través dels músculs durant l'esforç, aportant major quantitat d'oxigen i nutrients. També es veu incrementat el flux sanguini a través dels òrgans purificadors i per tant, millora l'eliminació de toxines.
  • Fosfat disòdic i Fosfat monopotàssic: Els fosfats són afegits a aquesta fórmula per ajudar a millorar els nivells de fosfocreatina en el múscul i per tant, millorar la força i la resistència.
  • Àcid Fòlic i Vitamina B3: L'àcid fòlic i la vitamina B3 (nicotinamida) formen un cofactor que participa en la reacció de síntesi de l'òxid nítric (NO).
  • Vitamina C: La Vitamina C és afegida a l'producte per la seva reconeguda acció antifatigante.

Ingredients:

Aigua, maltodextrina, L-arginina, alfa-cetoglutarato (10%), acidulant (àcid cítric, àcid màlic), L-citrulina, aroma, minerals (fosfat sòdic, fosfat monopotàssic), vitamines (àcid L-ascòrbic, nicotinamida, àcid pteroilmonoglutámico), conservants (sorbat de potassi, benzoat de sodi), edulcorants (acesulfam K, sucralosa), estabilitzant (E-445), colorants (E-122, E-124, E-129).

Composició (1 gel):

L-Arginina alfa-cetoglutarato

3,0 g

L-Citrul·lina

1,0 g

fosfat disòdic

100 mg

fosfat monopotàssic 100 mg

vitamina C

80 mg *

vitamina B3

16 mg *

vitamina B9

200 mg *

* 100% VRN: Valor de referència de Nutrients.

Com es pren el FisioNox?

Prendre 1 gel 15-20 minuts ABANS de l'inici de la competició o entrenament.

Presentació:

Envàs de 5 gels.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda