Preu reduït! Amino 75 - Aminoàcids - Solgar - 90 càpsules

Fabricante:

Solgar Solgar

Amino 75 - Aminoàcids - Solgar - 90 càpsules

171735

Nou

A la Bona Salut pots comprar l'Amino 75, que conté una forma lliure d'aminoàcids de fàcil digestió ia més, és apte per a vegans, vegetarians i kosher.

Més detalls

Atenció: resten poques unitats!

49,41€

IVA inclòs

59,89€ IVA inclòs

-17%

0,55 € / ud

Més informació

Amino 75 - 90 càpsules vegetals

A la Bona Salut pots comprar l'Amino 75, que conté una forma lliure d'aminoàcids de fàcil digestió ia més, és apte per a vegans, vegetarians i kosher.

Descripció del producte:

És una fórmula vegana que conté aminoàcids essencials.

Els aminoàcids són els components fonamentals de les proteïnes i són necessaris en nombroses funcions de l'organisme. Es divideixen en "essencials" i "no essencials". Per aminoàcids essencials s'entén aquells que l'organisme no pot produir i s'han d'obtenir de la dieta. L'organisme també pot utilitzar els aminoàcids per crear hormones, enzims, neurotransmissors, anticossos i transportadors de nutrients. Una aportació insuficient d'aminoàcids essencials augmenta la necessitat de l'organisme dels aminoàcids no essencials que ha d'aconseguir a través de la dieta. Els aliments que augmenten l'aportació d'aminoàcids són la carn, les mongetes, el formatge i els ous.

Amino 75 combina els 8 aminoàcids essencials L-lisina, L-leucina, L-fenilalanina, L-valina, L-metionina, L-histidina, L-isoleucina i L-treonina. Aquesta combinació està indicada per prendre un cop al dia i es presenta en càpsules vegetals fàcils d'empassar.

Ingredients:

L-Fenilalanina (forma lliure), L-Histidina (forma lliure), L-Isoleucina (forma lliure), L-Leucina (forma lliure), L-Lisina (L-Lisina clorhidrat) (forma lliure), L-Metionina ( forma lliure), L-Treonina (forma lliure), L-Valina (forma lliure).

¿Com es pren el Producte ?:

Es recomana prendre 1 càpsula al dia.

Presentació:

Envàs de 90 Càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda