Preu reduït! BCAA Matrix - PWD - 120 càpsules

Fabricante:

PWD Nutrition PWD Nutrition

BCAA Matrix - PWD - 120 càpsules

205033

Nou

BCAA Matrix PWD: Nutrició muscular òptima amb BCAA, L-Leucina, L-Glutamina i HMB per al rendiment i recuperació al fitness.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,24€

IVA inclòs

22,90€ IVA inclòs

-16%

0,16 € / ud

Més informació

BCAA Matrix PWD

Arriba al teu màxim potencial amb BCAA Matrix PWD: força, recuperació i creixement sense límits.

Què és BCAA Matrix PWD?

BCAA Matrix PWD és un complement alimentari dissenyat per atendre les necessitats dels atletes i entusiastes del fitness que busquen optimitzar-ne el rendiment, millorar la recuperació muscular i aconseguir un increment en la massa muscular sense acumular greix .

Aquest producte conté Aminoàcids de Cadena Ramificada Essencials (BCAA), que són vitals per a nombroses funcions corporals, especialment aquelles relacionades amb el manteniment i desenvolupament muscular. Els BCAA, en conjunt amb la L-Leucina, L-Glutamina i HMB, ofereixen un suport nutricional complet per satisfer les demandes elevades del cos durant i després d'entrenaments intensos . La L-Leucina és crucial per al creixement muscular, mentre que la L-Glutamina afavoreix la recuperació i l'HMB ajuda a reduir la descomposició muscular, facilitant així l' assoliment d'objectius de rendiment sense l'augment de teixit adipós .

BCAA Matrix PWD és una solució integral per a aquells que es dediquen a l'aixecament de peses , esports d'alta intensitat i activitats de resistència, contribuint a millorar les marques personals i el rendiment general.

Ingredients:

Per a 6 càpsules: L-Leucina 1500 mg, L-Glutamina 1200 mg, L-Valina 750 mg, L-Isoleucina 750 mg, Gelatina*, Calci HMB (ß-Hidroximetilbutirat de calci) 300 mg i Colorants (E-171 -132)* . * Components de la càpsula.

Com es fa servir BCAA Matrix PWD?

Prendre de 4 a 6 càpsules al dia.

Presentació:

Envàs de 120 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 16/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda