Preu reduït! BCAA Complet + Glutamina - Marnys - 20 vials

Fabricante:

Marnys Marnys

BCAA Complet + Glutamina - Marnys - 20 vials

211296

Nou

Combinació d'aminoàcids de cadena ramificada (BCAA) i glutamina, ideal per a períodes d'exercici físic intens. Presentat en envàs de 20 vials.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,84€

IVA inclòs

27,30€ IVA inclòs

-23%

1,04 € / ud

Més informació

BCAA Complet + Glutamina

Aminoàcids per a l'estructura muscular

Què és el BCAA Complet + Glutamina?

És una combinació de tres aminoàcids ramificats (Valina, Leucina i Isoleucina) i Glutamina, que integren gairebé un terç de l'total de la massa muscular.

BCAA Complet és un suplement ideal per a persones que practiquin exercicis d'alta intensitat o resistència, i / o necessitin un plus per a la funció muscular.

Els aminoàcids són compostos naturals de el cos que es combinen per formar proteïnes. Es classifiquen en tres grups: Aminoàcids essencials, que no els pot produir el cos; Aminoàcids no essencials nostre cos els produeix, tot i que no els obtinguem dels aliments que consumim; i Aminoàcids condicionals que no són essencials, excepte en moments d'exigències per sobre del que és normal, malaltia i / o estrès.

Els seus ingredients aporten les següents propietats:

  • L-Glutamina és un aminoàcid condicional i es troba altament concentrat en el múscul i en el sistema nerviós (on participa com a neurotransmissor). Es troba en altes quantitats en la majoria dels productes carnis i animals, així com en qualsevol producte o subproducte lacti com la proteïna de el sèrum o la caseïna.
  • L-Leucina és un aminoàcid essencial que es troba altament concentrat en el múscul i en el teixit adipós, on participa de el metabolisme energètic i de proteïnes. Es troba principalment en els productes lactis, carn, llegums, peix i ous.
  • L-Valina és un dels aminoàcids essencials i forma part integral de el teixit muscular. És usat per aconseguir energia pels músculs a l'exercitar-los, possibilita un balanç de nitrogen positiu i intervé en el metabolisme muscular. Les seves fonts són el plàtan, el mató, els fruits vermells, les xocolates, les llavors de préssec i les espècies suaus
  • L-Isoleucina és un aminoàcid essencial que participa dels processos metabòlics de proteïnes, glucosa i àcids grassos, i es troba principalment en els teixits musculars i hepàtics. Els aliments d'origen animal que el contenen són ous, proteïnes de soja, gall dindi, pollastre, xai, formatge i peix, i els d'origen vegetal algues marines i amarant.

La seva Presentació en vials bebibles permet facilitat en el transport i el seu maneig.

Ingredients:

Aigua desionitzada, L-glutamina, L-leucina, L-valina, L-isoleucina, corrector de l'acidesa (àcid cítric), conservador (sorbat potàssic), edulcorant (sucralosa) i aroma.

Com es pren el BCAA Complet + Glutamina?

Prendre 1 vial a el dia abans de l'esmorzar. Agitar abans d'usar.

Presentació:

Envàs de 20 vials d'11 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda