Preu reduït! GH Reward Taronja - PWD - 480 grams

Fabricante:

PWD Nutrition PWD Nutrition

GH Reward Taronja - PWD - 480 grams

205035

Nou

GH Reward Taronja PWD: Potencia la producció d'Hormona de Creixement per a més múscul, menys greix i recuperació òptima.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

32,68€

IVA inclòs

38,90€ IVA inclòs

-16%

6,81 € / 100 g

Més informació

GH Reward Taronja PWD

Transforma el teu entrenament amb GH Reward: Màxim musculatura, mínim greix.

Què és GH Reward Taronja PWD?

GH Reward Taronja PWD és un complement alimentari dissenyat específicament per a atletes i entusiastes del fitness que busquen optimitzar el desenvolupament de massa muscular neta i la reducció de greix corporal .

Aquest producte recolza el procés natural del cos en la producció d'Hormona de Creixement (GH), essencial no només per a la hipertròfia, que fa referència a l'augment de la mida de les cèl·lules musculars, sinó també per a la hiperplàsia, l'increment en el nombre de cèl·lules musculars. La correcta segregació de l'Hormona de Creixement, juntament amb la testosterona , juga un paper crucial en l' assoliment d'una musculatura definida i en la pèrdua efectiva de greix .

GH Reward Taronja PWD ajuda a maximitzar els nivells d'aquesta hormona, especialment durant la nit, aprofitant la seva capacitat de reparació i recuperació de teixits . Aquest enfocament integral no només promou un augment significatiu en la massa muscular amb menys greix , sinó que també millora la recuperació postentrenament, cosa que és vital per al rendiment esportiu continu i el progrés en l'entrenament de pesos.

Ingredients:

L-Glutamina, L-Leucina, L-Isoleucina, L-Valina, Aroma (Aroma de taronja), Potenciador del sabor (Pols de suc de taronja), Maltodextrina, Corrector d'acidesa (Àcid cítric), L-Arginina, L- Ornitina, L-Lisina, L-Glicina, GABA (Àcid Gamma-aminobutíric), Edulcorant (Sucralosa) i Colorant (E-110). Ingredients: L-Glutamina, L-Leucina, L-Isoleucina, L-Valina, Aroma (Sabor a taronja), Potenciador del sabor (Suc de taronja en pols), Maltodextrina, Corrector d'acidesa (Àcid cítric), L-Arginina, L-Ornitina, L-Lisina, L-Glicina, GABA (Àcid Gamma aminobutíric), Edulcorant (Sucralosa) i Colorant (E-110).

Com es fa servir GH Reward Taronja PWD?

Barreja 12g. (dos dosificadors) amb 200ml daigua.

Presentació:

Envàs de 480 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda