Preu reduït! Holomega L-Serina - Equisalud - 180 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holomega L-Serina - Equisalud - 180 càpsules

209864

Nou

Al nostre Herbolari Online pots comprar l'Holomega L-Serina 180 càpsules d'Equisalut.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

59,27€

IVA inclòs

65,86€ IVA inclòs

-10%

0,33 € / ud

Més informació

Holomega L-Serina

Al nostre Herbolari Online pots comprar l'Holomega L-Serina 180 càpsules d'Equisalut.

Què és l'Holomega L-Serina d'Equisalut de 180 càpsules?

La serina intervé en el metabolisme dels greixos, en el creixement adequat dels teixits i en el sistema immune (producció d'immunoglobulines i anticossos).

Alguns derivats són components dels fosfolípids de les membranes cel·lulars. Forma part de les proteïnes cerebrals i de les cobertes nervioses. Forma part del metabolisme de les purines i pirimidines i en la síntesi del teixit muscular.

Estimula la síntesi de glucosa al fetge i ajuda a estabilitzar el sucre, evitant així les oscil·lacions perilloses de glucèmia després de les ingestes.

S'aplica externament a preparacions cosmètiques pel seu efecte hidratant de la pell.

A la síndrome de fatiga crònica, es troben nivells baixos en orina de serina, aquesta és precursora del triptòfan i de la serotonina, que tenen accions positives en aquesta síndrome.

Forma part important de la fosfatidilserina. Aquesta fa que les membranes cel·lulars del cervell mantinguin la seva integritat i fluïdesa adequada, i per tant siguin adequades en la conducció nerviosa, lalliberament de vesícules secretores de neurotransmissors, o sigui, en la comunicació cel·lular.

Millora la memòria i l'agudesa mental, especialment en la gent gran.

S'estimulen l'acetilcolina i la dopamina, els neurotransmissors del cervell, s'incrementen el nombre de receptors d'aquests transmissors i hormones, es potencia la fluïdesa de les membranes en mantenir el greix cerebral en estat soluble. Redueix els nivells de cortisol, que és una hormona catabòlica que podria accelerar la destrucció de teixit muscular.

Útil a Alzheimer, demència senil, ansietat, millora de les funcions motores al Parkinson, mala memòria, estrès, dèficit d'atenció, millora del rendiment atlètic.

Ingredients:

L-serina, 400 mg.

Embolcall: polisacàrid d'origen vegetal (pul·lulà). No conté gluten, ni midó, ni transgènics, ni colorants. Apta per a vegetarians, diabètics i pacients amb dietes restrictives.

Com es pren l'Holomega L-Serina?

  • Es recomana prendre 1-2 càpsules al dia, preferentment fora dels àpats, o segons indicació d'un especialista.

Presentació:

Envàs de 180 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda