Preu reduït! L-Arginina 1000 mg - Solgar - 90 càpsules *

Fabricante:

Solgar Solgar

L-Arginina 1000 mg - Solgar - 90 càpsules

184822

Nou

Aminoàcid no essencial que participa en el metabolisme muscular. Conté la forma lliure de l'aminoàcid per millorar la seva absorció.

Més detalls

Atenció: resten poques unitats!

28,91€

IVA inclòs

37,39€ IVA inclòs

-22%

0,32 € / ud

Més informació

L-Arginina 1000 mg

Aminoàcid no essencial que participa en el metabolisme muscular. Conté la forma lliure de l'aminoàcid per millorar la seva absorció.

Què és L-Arginina 1000 mg?

Els aminoàcids són els components fonamentals de les proteïnes i són necessaris en nombroses funcions de l'organisme. Es divideixen en "essencials" i "no essencials". Per aminoàcids essencials s'entén aquells que l'organisme no pot produir sinó que ha d'obtenir de la dieta

L'arginina és un aminoàcid no essencial i, encara que l'organisme el pot sintetitzar, alguns grups de persones poden beneficiar-se d'una aportació extra. És popular entre els atletes pel seu paper en el metabolisme muscular ja que ajuda al transport, emmagatzematge i excreció de nitrogen. També es troba en concentracions altes a la pell i el teixit conjuntiu.

Ingredients:

L-Arginina (hidroclorur). Diluents: cel·lulosa microcristal·lina, hidroxipropilcelulosa; Antiaglomerants: àcid esteàric vegetal, diòxid de silici, estearat de magnesi vegetal; Goma de cel·lulosa; Agents de recobriment: hidroxipropilmetilcelulosa, glicerina vegetal (d'oli de llavor de palma i oli de coco).

Com es pren L-Arginina 1000 mg?

Es recomana prendre una càpsula vegetal al dia.

Presentació:

Envàs de 90 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda