Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! L-Arginina 700 mg - Laboratorios Douglas - 100 càpsules

L-Arginina 700 mg - Laboratorios Douglas - 100 càpsules

201443

Nou

Les càpsules de L-Arginina contenen 700 mg de L-Arginina pura i cristal·lina. Envàs amb 100 càpsules.

Més detalls

22,59€

IVA inclòs

28,57€ IVA inclòs

-20%

0,23 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

L-Arginina 700 mg

Fórmula amb aminoàcid pur.

Què és la L-Arginina 700 mg?

Les càpsules de L-Arginina contenen 700 mg de L-Arginina pura i cristal·lina. La L-Arginina és un aminoàcid necessari per a la síntesi de les proteïnes del cos . És considerada un aminoàcid semi-essencial perquè, malgrat que el cos la produeix normalment, de vegades és necessari suplir-la.

La L-Arginina és un aminoàcid de gran importància per al metabolisme del múscul, perquè actua com a vehicle per al transport, emmagatzematge i eliminació del nitrogen.

També ajuda a eliminar l'amoníac del cos com a part del cicle de la urea. La L-Arginina proporciona una important ajuda a la producció i regeneració dels teixits , estant molt concentrada a la pell i el teixit conjuntiu.

Destaca pel seu paper estimulant de l'alliberament de l'hormona de creixement, que afavoreix l'eliminació dels greixos i el desenvolupament muscular . També s'ha observat que podria estimular la funció immunitària i pot afavorir en l'home la producció d'esperma i l'erecció.

Ingredients:

L-arginina, gelatina (càpsula), antiaglomerants (estearat de magnesi, àcid esteàric, diòxid de silici), agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina).

Contingut per càpsula %VRN

L-Arginina

700 mg

*

* Valor de Referència de Nutrients no establert

Com es pren la L-Arginina 700 mg?

Adults: Es recomana prendre 1 càpsula al dia.

Presentació:

Envàs de 100 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Sucre

Brand

Douglas Laboratorios és la marca de complements alimentosos innovadors basats en la ciència. Dissenyats per a ajudar les persones a portar un estil de vida saludable.


Douglas Laboratorios, complements alimentosos per a una vida saludable


Douglas Laboratorios investiga, desenvolupa i fabrica una gamma completa de complements alimentosos per a una vida saludable, rigorosament dissenyats i basats ​​en la ciència.


Amb una experiència de més de seixanta-cinc anys creant i dissenyant productes innovadors, brinden suport personalitzat als professionals de la salut.


Impulsen el potencial tant de les pràctiques clíniques com dels pacients perquè puguin donar el millor de si mateixos a cada moment.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda