Preu reduït! L-Glutamina Ze - Zeus Suplements - 30 sobres

L-Glutamina Ze - Zeus Suplements - 30 sobres

167505

Nou

Aminoàcid molt important per a la nutrició del entericito. La L-Glutamina s'utilitza freqüentment en la recuperació dels esportistes.

Més detalls

52,76€

IVA inclòs

65,95€ IVA inclòs

-20%

1,76 € / ud

Més informació

L-Glutamina-Ze

La L-Glutamina s'utilitza freqüentment en la recuperació dels esportistes, a causa que aquest aminoàcid s'emmagatzema en grans quantitats en els músculs, on juga un paper important en la reparació i la construcció de nova massa muscular. Un entrenament intens pot buidar les reserves de Glutamina, pel que els suplements de Glutamina poden ajudar a accelerar la velocitat de recuperació.

La glutamina és particularment important en el benestar intestinal, ja que les cèl·lules del tracte digestiu obtenen gran quantitat de material que necessiten per al seu creixement utilitzant com a combustible la Glutamina. Està considerada per això com un regenerador intestinal, i es recomana amb freqüència quan es veu afectada la integritat de la paret intestinal, com sol passar amb els problemes causats pels desequilibris de la microflora i alguns problemes crònics relacionats amb una mala funció intestinal.

Mode d'Ocupació: Prendre un sobre diari en dejú o segons criteri professional.

Composició per sobre:

  • L-Glutamina 5 grams
  • vitamina B6

Presentació: Envàs de 30 sobres.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda