Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! L-lisina 500 mg - Laboratorios Douglas - 100 càpsules

L-lisina 500 mg - Laboratorios Douglas - 100 càpsules

177411

Nou

Efecte contra les infeccions virals. Presentat en envàs de 100 càpsules.

Més detalls

17,06€

IVA inclòs

21,57€ IVA inclòs

-20%

0,17 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

L-Lisina 500 mg

Efecte contra les infeccions virals.

Què és la L-Lisina?

La lisina és necessària per a l' entrecreuament del col·lagen . Aquest procés és important per a la resistència i l' elasticitat del col·lagen i l'elastina, presents a tots els teixits connectius i les parets dels vasos sanguinis.

L-lisina és responsable de moltes funcions al cos. Es concentra en el teixit muscular, ajuda a l' absorció de calci del tracte gastrointestinal, promou la producció d'os i la formació de col·lagen . Es necessita Vitamina C per a la conversió de lisina a hidroxilisina, que es converteix llavors en col·lagen.

La L-lisina ajuda el sistema immune contra virus i herpes, afavoreix la formació de col·lagen, ajuda a la recuperació muscular, ajuda a produir L-Caritina que protegeix el sistema cardiovascular, ajuda al bon manteniment de la pell.

Cada càpsula de L-Lisina conté 500 mg de l'aminoàcid lisina.

Ingredients:

L-lisina HCl, gelatina (càpsula), incrementador de volum (cel·lulosa microcristal·lina), antiaglomerant (estearat de magnesi).

Aquest producte NO conté llevat, gluten de blat, proteïna de soja, llet o productes lactis, blat de moro, sodi, sucre, midó ni colorants, conservants o saboritzants artificials.

Contingut per càpsula%VRN
L-Lisina500 mg*

* Valor de Referència de Nutrients no establert

Com es pren L-Lisina?

Es recomana prendre una càpsula al dia.

Presentació:

Envàs de 100 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Sucre

Brand

Douglas Laboratorios és la marca de complements alimentosos innovadors basats en la ciència. Dissenyats per a ajudar les persones a portar un estil de vida saludable.


Douglas Laboratorios, complements alimentosos per a una vida saludable


Douglas Laboratorios investiga, desenvolupa i fabrica una gamma completa de complements alimentosos per a una vida saludable, rigorosament dissenyats i basats ​​en la ciència.


Amb una experiència de més de seixanta-cinc anys creant i dissenyant productes innovadors, brinden suport personalitzat als professionals de la salut.


Impulsen el potencial tant de les pràctiques clíniques com dels pacients perquè puguin donar el millor de si mateixos a cada moment.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda