Preu reduït! N. O. Ironcore - PWD - 480 grams

Fabricante:

PWD Nutrition PWD Nutrition

N. O. Ironcore - PWD - 480 grams

205036

Nou

NO Ironcore PWD: Suplement pre-entrenament que maximitza la vasodilatació, rendiment i recuperació, evitant el catabolisme i la fatiga.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

37,72€

IVA inclòs

44,90€ IVA inclòs

-16%

7,86 € / 100 g

Més informació

NO Ironcore PWD

Deslliga el teu potencial amb NO Ironcore: Força, resistència i recuperació avançada per a la teva millor versió.

Què és NO Ironcore PWD?

NO Ironcore PWD és un suplement pre-entrenament dissenyat per potenciar la vasodilatació muscular, afavorint així una millor congestió muscular, un augment del rendiment físic i el creixement de la massa muscular .

Aquest procés és clau per millorar significativament l'aportació d'oxigen i nutrients als músculs , cosa que resulta en una recuperació més eficaç després dels entrenaments intensos. La formulació de NO Ironcore recolza la producció de Carnosina als músculs, un dipèptid que juga un paper crucial en la reducció de la fatiga muscular i en l'augment del rendiment físic . En facilitar la vasodilatació dels vasos capil·lars, millora el flux sanguini cap als músculs, optimitzant la congestió durant els entrenaments . A més, l' increment dels nivells d'ATP proporcionat per aquest suplement assegura un millor rendiment sense dependre excessivament dels carbohidrats, permetent una recuperació més ràpida, més força física i resistència.

NO Ironcore està especialment formulat per evitar el catabolisme muscular , minimitzar la pèrdua de massa muscular en períodes de repòs i reduir la fatiga, mantenint alhora un control estricte sobre l'acumulació de greix corporal. El seu objectiu és transformar el cos en una màquina més eficient per cremar calories i greix, promovent un metabolisme actiu i recolzant els esforços de pèrdua de pes.

Ingredients:

Creatina monohidrat, Beta alanina, L-Arginina base, Citrulina malat, L-Ornitina, L-Taurina, L-Glutamina, Maltodextrina, Potenciador de sabor (Pols de llimona), Aroma (Aroma de llimona), Creatina alcalina (Kreagenic), Extracte sec de Cafè (Coffea arabica L., 11% cafeïna), Acetil L-Tirosina, Acetil L-Carnitina, Corrector d'acidesa (Àcid cítric), Extracte sec de Guaraná (Paullinia cupana Kunth, 12% cafeïna), Antiaglo de silici), Extracte sec de Nou de Cola (Cola nitida (Vent.) Schott et Endl., 2,5% cafeïna), Edulcorant (Sucralosa), Colorant (Groc E-102).

Com es fa servir NO Ironcore PWD?

Dissoldre 20 grams (dos cassons) amb aigua o suc un cop al dia mitja hora abans de l'entrenament.

Presentació:

Envàs de 480 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda