Preu reduït! Aktidrenal Saba Roja - Tongil - 250 ml

Fabricante:

Tongil Tongil

Aktidrenal Saba Roja - Tongil - 250 ml

171600

Nou

Contribueix a protegir de l'oxidació, rejovenir i tonificar l'organisme i les seves cèl·lules. Envàs de 250 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

15,98€

IVA inclòs

21,30€ IVA inclòs

-25%

6,39 € / 100 ml

Més informació

Aktidrenal Saba Roja

Contribueix a protegir de l'oxidació, rejovenir i tonificar l'organisme i les seves cèl·lules.

Què és Akidental Saba Roja?

És un complement alimentari a base d'extractes concentrats de plantes, verdures i fruites, llavors de Quinoa, vitamines i minerals. Contribueix a protegir de l'oxidació, rejovenir i tonificar l'organisme i les seves cèl·lules.

La Saba Roja especialment pensada per netejar les cèl·lules de radicals lliures aconseguint així un frenada i revertimiento instantani de l'envelliment cel·lular. Causat pels mals hàbits alimentaris, fum de tabac, contaminació, radiació UV, estrès, alcohol i exercici físic entre d'altres.

Aconseguir la plena joventut cel·lular, tonificar l'organisme, evitant l'envelliment d'aquest. Ho aconseguim gràcies a l'efecte antioxidants de la Saba Roja.

Proporcionat pels: FRUITS VERMELLS I EXTRACTES DE PLANTES; CURA CARDIOVASCULAR I EFECTE ANTI INFLAMATORI.

La màxima qualitat, puresa i riquesa en actius d'aquesta barreja, dóna com a resultat un concentrat final, únic en la protecció cel·lular antioxidant, amb beneficis directes sobre el funcionament de el cor, la integritat de venes i artèries, i la circulació sanguínia.

Contribueix, a més, a reduir la inflamació generalitzada causada per l'excés de radicals lliures. La GRANADA és un dels aliments amb més potencial antioxidant.

En la seva pell es troben substàncies com la punicalagina, antocianines, àcid elàgic i galocatequinas, que actuen de forma sinèrgica i específica protegint les parets dels vasos sanguinis i combatent l'oxidació dels lípids, dos factors claus en el desenvolupament d'aterosclerosi i accidents cardiovasculars .

Els pigments que donen color a l'arrel de REMOLATXA i a l'fruit de ACAI, augmenten el potencial antioxidant i se sumen a la protecció cardiovascular. L'arrel de cúrcuma contribueix a al bon funcionament de el cor, i afavoreix la circulació sanguínia.

Té, a més, potents efectes antioxidants i antiinflamatoris, resultant especialment eficaç per reduir el dany cel·lular dels radicals lliures.

Els polifenols exclusius de l'fruit de l'mangostà destaquen pel seu paper reductor en la formació de radicals lliures, associat a un notable efecte antiinflamatori.

Els extractes de VID ROJA, NABIU, saüc, galzeran, FRESNO I groseller negre mantenen la integritat de venes i capil·lars, afavoreixen la circulació sanguínia i ajuden a reduir les de cames

La CUA DE CAVALL contribueix a mantenir artèries forts i elàstics, i afavoreix la de l'organisme. Licopè, VITAMINES I ZINC tonifiquen l'organisme I AFAVORIXEN L'EQUILIBRI ÀCID-BASE.

El licopè és un pigment vegetal amb propietats antioxidants que confereix el color vermell a algunes fruites i verdures i que no pot ser sintetitzat per l'organisme. Per això, només pot ser obtingut a través dels aliments.

Químicament es defineix com un carotenoide de la família de l'betacarotè o provitamina A. L'aportació de VITAMINA B1 contribueix a el funcionament de el cor.

D'altra banda, les VITAMINES B3, B6, ÀCID FÒLIC i àcid pantotènic ajuden a reduir el cansament i la fatiga.

La BIOTINA afavoreix el bon estat de cabells, pell i ungles, i la VITAMINA C afavoreix la formació de col·lagen per al correcte funcionament dels vasos sanguinis i de la pell.

El ZINC contribueix a l'equilibri àcid-base normal de l'organisme.

BARREJA EXCLUSIVA DE FRUITES I VERDURES. Efecte sinèrgic DE 22 ALIMENTS ANTIOXIDANTS I REVITALITZANTS Aquesta barreja exclusiva proporciona un ampli espectre bioactiu d'aliments de la Dieta Mediterrània, amb una capacitat antioxidant superior a les 5 racions de fruita i verdura recomanades diàriament.

El total de polifenols antioxidants presents en aquesta barreja es caracteritza per tenir una alta biodisponibilitat, un elevat valor ORAC (mesura de l'potencial antioxidant dels aliments).

Ha demostrat ser altament eficaç a l'protegir les cèl·lules de el dany oxidatiu, disminuir la producció de radicals lliures i reduir el dipòsit de greixos en les artèries, contribuint eficaçment en la cura cardiovascular.

LLAVORS DE QUINOA APORTACIÓ balancejat DE PROTEÏNA VEGETAL I ÀCIDS GRASSOS Aquest cereal lliure de gluten, aporta un balancejat equilibri de nutrients antioxidants (vitamines i minerals), àcids grassos omega 3 i 6, i aminoàcids essencials en forma de proteïna vegetal d'alta qualitat.

Incorporar les llavors de Quinoa a una dieta equilibrada suposa un extra de nutrició i vitalitat, i una valuosa eina per combatre l'envelliment cel·lular.

Quan prendre Saba Roja?

  • Com a prevenció cardiovascular (colesterol alt, hipertensió, aterosclerosi, etc.).
  • En casos de fatiga i falta d'energia.
  • Quan se sent la pell apagada i un aspecte cansat i envellit.
  • Si se sent inflamació generalitzada.
  • Si es practica exercici físic.
  • En dietes desequilibrades.
  • Si es té l'hàbit de fumar o hi ha una exposició a fum de tabac.
  • Durant l'exposició a la radiació solar.
  • Si se senten les cames pesades i cansades.

Ingredients:

Aigua, suc concentrat de Mora, suc concentrat de Nabiu, barreja exclusiva d'extractes secs de fruites i verdures (te verd, raïm blanc i raïm vermella, nabiu, pastanaga, aranja, papaia, pinya, maduixa, poma, albercoc, cirera, taronja vermella, bròquil, col verda, ceba, all, groseller negre, espàrrec, tomàquet, cogombre i olivera) 6 g, aroma de Maduixa, pols de llavors de Quinoa 4 g, extracte sec de Magrana 3 g, extracte sec de Remolatxa 3 g , extracte sec de Mangosteen 3 g, extracte fluid de Cúrcuma 2 g, extracte fluid de Vinya vermella 1,75 g, extracte fluid de Saüc 1,4 g, extracte fluid de Galzeran 1,4 g, extracte fluid de Groseller negre 1 , 05 g, extracte fluid de Cua de cavall 1 g, extracte sec de ACAI 1 g, Granadina soluble, goma guar, extracte fluid de Fresno 700 mg, extracte fluid de Nabiu 700 mg, complex vitamínic (àcid L-arcórbico, manitol, vitamina E acetat, nicotinamida, d-biotina, pantotenat càlcic, clorhidrat de piridoxina, àcid fòlic, monohidrat de tiami na, riboflavina i vitamina B12) 400 mg, conservant (sorbat potàssic), pols de Licopè a el 5% 200 mg, edulcorant (extracte de stevia rebaudiana) i gluconat de zinc 110 mg.

Com es pren Akidental Saba Roja?

  • Afegir la mesura d'1 tap dosificadors cador de 25 ml dissolt en aigua, suc o recepta de batut, un cop a el dia.
  • Agitar abans d'usar.
  • Caducitat un cop obert i en la nevera: 30 dies.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda