Preu reduït! Algatrium Go - Nens i Adults - Brudy Tecnology - 30 sobres

Algatrium Go - Nens i Adults - Brudy Tecnology - 30 sobres

163014

Nou

Ideat per completar les necessitats diàries d'àcids grassos essencials de la familia Omega 3 de cadena molt llarga.

Més detalls

25,40€

IVA inclòs

31,75€ IVA inclòs

-20%

Més informació

Algatrium Go
Ideat per complementar les necessitats diàries d'àcids grassos essencials de la familia Omega 3 de cadena molt llarga.

L'aportació suficient d'àcid docosahezaenoico (DHA) a través de la dieta, complementant quan sigui necessari, afavoreix el normal funcionalisme del cervell i de la visió. Aquests efectes beneficiosos s'aconsegueixen amb una ingesta diària de 250 mg de DHA. L'àcid docosahexaenoic (DHA) és un àcid gras poliinsaturat omega 3 que constitueix una part important de l'estructura de la retina i contribueix a mantenir la visió normal. Els àcids eicosapentaenioco (EPA) i docodahexaenoico contribueixen al bon funcionament del cor. Aquest efecte beneficiós s'obté amb una ingesta diària de 250 mg de DHA amb EPA.

Ingredients: Oli de peix concentrat en àcids grassos Omega 3, oli d'oliva, edulcorants (manitol * i acesulfam K), espessidors (tapioca maltodextrina), emulgent (monooleat de sorbitan), estabilitzadors (pectina, goma aràbiga i goma tragacant), acidulant (àcid cítric), antioxidant (àcid ascòrbic), conservador (beonzato de sodi) i aromes (maduixa, canyella i menta). Sense gluten ni làctics.

* Un consum excessiupot provocar efectes laxants.

Informació nutricional:

En un sobre En 2 sobres
Àcids grassos Omega 3
- 22: 6 Omega 3 DHA 500 mg 1000 mg
- 22: 5 Omega 3 DPA 40 mg 80 mg
- 20: 5 Omega 3 EPA 75 mg 150 mg
valor energètic 70 kj / 16,7 kcal 140 kj / 33,4 kcal

Utilització: La dosi diària recomanada és d'1 o 2 sobres al dia. Prendre preferentment amb els àpats sol o barrejat amb altres aliments, acompanyat d'un got d'aigua. No superar aquesta dosi. Remenar abans d'obrir el sobre.

Avís: Els complements alimentaris no s'han utilitzat com a substitut d'una dieta equilibrada. És important un estil de vida saludable. Mantenir fora de l'abast dels nens més petits. Guardar a la nevera i l'abric de la llum. No congelar. Envasat en atmosfera protectora.

Presentació: Envàs de 75 grams, 30 sobres de 2,5 grams.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Brand

Algatrium Brudy Technology t'ofereix complements alimentosos sota la línia Algatrium, caracteritza per elaborar-se baix molècules d'Omega 3, en concret del DHA (àcid docosahexaenoic).


Algatrium Brudy Technology, complements alimentaris per a tota la família


Dins de la gamma de productes d'aquesta marca, trobem la línia Algatrium, en la qual hi ha productes de l'àmbit de la Medicina Natural i Ortomolecular, enfocada a la Nutrició.


Aquests productes estan elaborats per l’àcid gras essencial poliinsaturat de la sèrie omega-3, DHA, nutrient essencial pel desenvolupament cerebral, entre altres utilitats.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda