Preu reduït! Blutrein - Vegafarma - 250 ml

Fabricante:

Vegafarma Vegafarma

Blutrein - Vegafarma - 250 ml

212203

Nou

Netejador multiorgànica complet antiviral, antioxidant, diürètic i anticarcinogénico. Presentat en envàs de 250 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,81€

IVA inclòs

20,75€ IVA inclòs

-9%

7,52 € / 100 ml

Més informació

Blutrein

Netejador multiorgànica complet.

Què és el Blutrein?

És un netejador multiorgànica complet antiviral, antioxidant, diürètic i anticarcinogénico entre molts altres.

Betula pendula amb acció diürètica i antiadhesión bacteriana contra E. coli, antibacteriana contra Staphylococcus aureus, útil en el tratamento de l'artritis reumatoide i altres desordres immunitaris, disminuint la proliferació de limfòcits proinflamatoris, i antifúngica.

Arcticum lappa que millora significativament el metabolisme extracel·lular de la pell i promou la circulació perifèrica millorant la seva qualitat i textura, sent útil en èczema, psoriasi i ictiosi, i presentant compostos antioxidants, antidiabètics i antiinflamatoris. Redueix significativament els nivells sèrics de IL6, PCR-es (la proteïna C reactiva) i malondialdehid, augmenta significativament la capacitat antioxidant total i de la SOD, millorant factors inflamatoris i d'oxidació, redueix nivells d'ALT, AST i fosfatasa alcalina.

La bardana inhibeix significativament la migració i invasió de cèl·lules de la línia cel·lular MDA-MB-231, disminueix significativament els nivells de triglicèrids, V-LDL i glucosa, augmenta els d'insulina i leptina i presenta efecte antidiabètic obtingut a través de les seves propietats hipolipemiants i insulinotrópicas, sent útil en el tractament de la diabetis. Presenta també potencial antial·lèrgic i antiinflamatori a l'contenir fitoquímics antial·lèrgics que inhibeixen l'activació de receptors FCER1 induït per IgE. Presenta mecanismes de hepatoprotección en associació amb activitat antioxidant, així s'explica l'ús tradicional de la planta com hepatoprotectora, depurativa i desintoxicant.

Filipendula ulmaria amb activitat antiinflamatòria, inmunomodeladora i anticarcinogénica, antipirética i analgèsica (per aldehid salicílic, precursor de l'àcid acetilsalicílic), i antisèptica i antibacteriana pels extractes fenòlics. Té efectes anticoagulants i fibrinolítics no enzimàtics, semblant a l'heparina d'origen animal. També té l'efecte antiinflamatori i astringent dels tanins, i la presència de compostos fenòlics li confereix elevada activitat antioxidant. Presenta activitat antiulcerogénica, disminuint les lesions glandulars de l'estómac, prevenint lesions induïdes per àcid acetilsalicílic, promovent la regeneració en úlceres cròniques en el lúmen intestinal i és potencial promotor de la excreció d'àcid úric, diürètic i diaforético.

Solidago virgaurea amb acció sobre la inflamació de l'tracte urinari, observant-se una millora significativa de el quadre clínic amb important reducció de la disúria, pol·laciúria i tenesme, disminució de la freqüència urinària i els símptomes de cistitis i augment significatiu de l'volum urinari diari; és útil en diverses afeccions de l'tracte urinari (bufeta irritable, infeccions de l'tracte urinari, litiasi / augment de vidres renals), sent les millores, mesures en l'escala d'impressió clínica global (CGI) i avalades pels metges, de l'el 79% atenent a el significat clínic.

Cochlospermun angolense amb potencial antiviral, activitat antioxidant i antibactericida, antimalàrica i amb potencial anti VIH; també amb marcada activitat contra Plasmodium berghei causa de l'acció de les sals de zinc de la planta.

Orthosiphon stamineus, que presenta efecte diürètic millorant considerablement la excreció iònica a un nível semblant a la furosemida, podent ser utilitzat com a coadjuvant de l'tractament d'infeccions urinàries simples, sent degudament segur i acceptat. La planta augmenta la diüresi i la taxa de filtració glomerular (GFR), augmentant el pH urinari de forma estadísticament significativa, i pot ser útil en la prevenció de la litiasi renal decurrent i de les alteracions de l'pH urinari. Existeixen evidències que disminueix l'acidesa urinària pot ser útil en la prevenció de la recurrència de la litiasi provinent de l'àcid úric. També hi ha dades científiques que fonamenten el seu ús tradicional en la promoció de la reducció de vidres renals i efecte diürètic i hipouricémico suau, augmentant la producció i excreció de bilis.

Ingredients:

Aigua purificada, Betula Pendula, Arctium Lappa, Filipendula ulmaria, vara d'or, coclospermàcia Angolense, Orthosiphon stamineus, Goma Xantana, Àcid L-ascòrbic, àcid sòrbic, Extracte de Stevia (glucòsids d'esteviol).

Com es pren el Blutrein?

Diluir 15ml en 1,50L d'aigua.

Agitar bé abans d'utilitzar. Excel·lent sabor.

Prendre un got de la barreja abans de les principals àpats i la resta durant el dia.

Interrompre la presa durant un període de 1h30 'després de cada àpat.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Brand


Vegafarma és una marca que neix el 2002 i que desenvolupa productes dirigits a el sector de la salut i el benestar.


Vegafarma elabora a partir de matèries primeres productes per a la salut i benestar


Cada producte s'elabora després d'una acurada elecció de matèries primeres i d'un rigorós procés productiu , els quals són fonamentals per garantir l'estabilitat i seguretat del producte final. Les formulacions són acuradament estudiades i sustentades en un concepte sinèrgic entre coneixement productiu i coneixement terapèutic de cada ingredient o associació d'ingredients.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda