Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Fabricante:

Vegafarma Vegafarma

cervell - Vegafarma - 250 ml

212204

Nou

Complement alimentari amb acció neuroprotectora, antioxidant, actuació física i cognitiva per estimular el cos i la ment. Presentat en envàs de 250 ml.

Més detalls

24,25€

IVA inclòs
9,70 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

cervell

Antioxidant i neuroprotector

Què és el Cervell?

De la unió de el coneixement tradicional, medicina ayurvèdica i medicina tradicional xinesa, neix Vegafarma Cervell el qual reuneix ingredients que pretenen suprimir mancances nutricionals essencials per al bon funcionament cerebral (L-taurina, turó, glucuronolactona, L-teanina, citidina-5-fosfat i biotina) amb diversos compostos nootrópicos i adaptogénicos (Brahmi, Rhodiola, Ginseng siberià, Herba de l'Paraguai o mat, Romaní i Civada) amb reconeguda acció neuroprotectora, antioxidant, tonificant de la funció nerviosa, actuació física i cognitiva per nodrir i estimular el cos i la ment.

La combinació de Ginseng siberià i taurina va demostrar millorar significativament els símptomes de la síndrome de burnout.

La combinació de Rhodiola i Ginseng siberià va demostrar millorar l'atenció i augmentar la rapidesa i precisió en tasques cognitives complexes, reduint el percentatge d'errors i millorant el rigor i qualitat de la feina cognitiu, especialment en ambient d'estrès, sense mostrar efectes adversos.

Ingredients:

Aigua purificada, L-taurina, Bacopa Monnieri, Rhodiola Rosea, eleuterococ, Ilex paraguariensis, Pujol, Rosmarinus Officinalis, Drena Sativa, Glucuronolactona, Àcid L-ascòrbic, Goma Xantana, L-teanina, Sorbat de Potassi I benzoat de sodi, Extracte de Stevia (glucòsids d'esteviol), citidina, Aroma, Biotina.

Com es pren el Cervell?

Prendre 10ml, 30 minuts abans de l'esmorzar, a mig got d'aigua o suc natural.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Brand


Vegafarma és una marca que neix el 2002 i que desenvolupa productes dirigits a el sector de la salut i el benestar.


Vegafarma elabora a partir de matèries primeres productes per a la salut i benestar


Cada producte s'elabora després d'una acurada elecció de matèries primeres i d'un rigorós procés productiu , els quals són fonamentals per garantir l'estabilitat i seguretat del producte final. Les formulacions són acuradament estudiades i sustentades en un concepte sinèrgic entre coneixement productiu i coneixement terapèutic de cada ingredient o associació d'ingredients.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 16/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda