Preu reduït! Coenzim Q-10 Plus 700 mg - Antioxidant Natural - Klepsanic - 60 càpsules

Fabricante:

Klepsanic Klepsanic

Coenzim Q-10 Plus 700 mg - Antioxidant Natural - Klepsanic - 60 càpsules

187421

Nou

La Coenzim Q-10 30 mg per perla aporta gran energia al nostre organisme i fa sinergia important amb l'Oli de Soja que conté àcids grassos Omega 3 i vitamina E.

Més detalls

Atenció: resten poques unitats!

11,20€

IVA inclòs

12,78€ IVA inclòs

-12%

0,19 € / ud

Més informació

Coenzim Q-10 Plus 700 mg

antioxidant Natural

La Coenzim Q-10 és coneguda també com Ubiquinona ja que està present en TOTS els cèl·lules del nostre organisme. D'aquí, la gran importància de mantenir uns nivells òptims d'aquest antioxidant. S'utilitza per oxigenar cor, cervell, fetge, ronyons i aquelles cèl·lules on es requereixi una gran aportació d'energia.

La gent gran, els pacients amb problemes cardiovasculars i els vegetarians poden presentar nivells més baixos de Coenzim Q-10 perquè aquesta va disminuint amb l'envelliment i quan hi ha processos que afecten la seva assimilació. Existeixen almenys 100 estudis realitzats per prestigioses universitats i hospitals a nivell mundial que relacionen la deficiència de Coenzim Q-10 amb una major incidència de malalties cardiovasculars.

La mateixa cobra interès en esportistes i persones d'estil de vida actiu perquè la Coenzim Q-10 és necessària per a la producció d'ATP (adenosina Trifosfat) en la mitocòndria cel·lular. En incrementar el metabolisme afavoreix el procés d'aprimament i, com intervé en la producció d'energia, resulta de gran ajuda en pacients amb fatiga crònica i fibromiàlgia, així com en altres afeccions a nivellosteoarticular i d'una altra índole.

Aquest producte s'afegeix un PLUS important perquè conté també Oli de soja, ja que el mateix és molt valuós, ajudant a reduir els nivells de colesterol i de triglicèrids. Pel seu alt contingut en àcids grassos Omega 3, es recomana en processos inflamatoris com l'artritis i més conté nivells alts de vitamina E, la qual és un agent antioxidant d'impacte positiu per contrarestar l'envelliment cel·lular i múltiples malalties.

Ingredients per perla (700 mg): Coenzim Q10 30 mg. Excipients csp: Oli de soja IP (agent emulsificant), Gelatina tova (coberta), Glicerol (agent hidratant), Òxid de ferro vermell (E172) (agent colorant).

Utilització: Prendre 2-3 perles al dia, abans dels àpats principals. No superar la dosi diària recomanada.

Presentació: Envàs de 60 perles.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda