Preu reduït! Col·lagen Plus Anti Aging - Prisma Natural - 30 sobres

Fabricante:

Prisma Natural Prisma Natural

Col·lagen Plus Anti Aging - Prisma Natural - 30 sobres

167881

Nou

Col·lagen de Prisma natural retarda els efectes de l'envelliment i regenera la teva pell. Sabor de fruits vermells. Presentat en envàs de 30 sobres.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,44€

IVA inclòs

25,63€ IVA inclòs

-31%

0,58 € / ud

Més informació

Col·lagen Plus Anti Aging

Complement alimentari a base de col·lagen que retarda els efectes de l'envelliment.

Què és el Colagen Plus Anti Aging?

Col·lagen de Prisma natural retarda els efectes de l'envelliment i regenera la teva pell. Colagen Plus és un dels millors complements alimentaris de col·lagen hidrolitzat.

El col·lagen és una molècula proteica o proteïna que forma fibres, les fibres col·làgenes.

És el component més abundant de la pell i dels ossos. La composició d'aminoàcids del col·lagen és força particular. A més, és el responsable de formar tota l'estructura dels teixits de la pell, els ossos i les articulacions . Quan es degrada comencen els problemes de salut: dolors a les articulacions, arrugues a la pell i fragilitat dels ossos.

Enriquit amb vitamina C que contribueix a la formació normal de col·lagen per al funcionament normal dels ossos, cartílags, pell... ia la protecció de les cèl·lules davant del dany oxidatiu. A més a més, està enriquit amb els principals antioxidants com el fruit d'Agai.

Ingredients:

Col·lagen Hidrolitzat 5g. Aroma De Fruites del Bosc, Àcid Cítric Monohidrat (Regulador De l'Acidesa) (E-330), Colorant Vermell Remolatxa (E-162), Acai (Euterpe Oleracea 4:1) 150mg, Maltodextrina (Agent de Càrrega), Colorant Enoci E-163), Àcid Alfa-lipoic 50mg, Bambú (Bambusa Arundinacea 70% Silici) 28.6mg, Hialuronat Sòdic 20mg, Vitamina C (àcid L-ascòrbic) (E-300) 15mg (18,7 Edulcorant), Raïm (Vitis Vinifera, 95% Poli Fenols) 10mg, Polygonum Cuspidatum (25% Resveratrol) 10mg, Selenit Sòdic 0,043 Mg (36,36% VRN).

*% VRN: Valors de referència de nutrients.

Com es pren el Colagen Plus Anti Aging?

  • Es recomana prendre 1 sobre al dia amb dejú, dissolt en 150 ml d'aigua.

Presentació:

Envàs de 30 sobres.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda