Preu reduït! Curcumin Liposomal - Laboratorios CFN - 60 càpsules

Curcumin Liposomal - Laboratorios CFN - 60 càpsules

220613

Nou

Combina la potència de la cúrcuma amb la tecnologia liposomal per oferir múltiples beneficis, incloses propietats antibacterianes, antifúngiques, antiparasitàries, immunomoduladores i antioxidants.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

35,96€

IVA inclòs

39,95€ IVA inclòs

-9%

0,60 € / ud

Més informació

Curcumin Liposomal Laboratoris CFN

Potenciant els poderosos beneficis de la cúrcuma per a la teva salut.

Què és el Curcumin Liposomal Laboratoris CFN?

Curcumin Liposomal Meriva de Laboratoris CFN és una formulació innovadora que aprofita la tecnologia de fitosomes patentada per millorar significativament l'absorció i la biodisponibilitat de la curcumina, el principal compost actiu de la cúrcuma . Aquesta tecnologia soluciona el principal obstacle que enfronta la curcumina: la seva mala absorció al cos.

La clau de l'eficàcia de Curcumin Liposomal Meriva rau en el procés d'unió de curcuminoides a la fosfatidilcolina , un component clau de les membranes cel·lulars humanes. Atès que la fosfatidilcolina és una substància reconeguda i acceptada pel cos, aquest procés facilita que la curcumina sigui absorbida amb més eficàcia per les cèl·lules .

Segons investigacions, aquesta forma d' administració liposomal pot fer que el cos absorbeixi els curcuminoides fins a 29 vegades millor que la curcumina tradicional . Aquest avenç pot revolucionar la manera com les persones es beneficien de la cúrcuma, proporcionant resultats més ràpids i eficients.

La inclusió de la marca registrada Meriva® subratlla la qualitat i l'autenticitat del producte, assegurant que els usuaris obtinguin una formulació de curcumina recolzada per una tecnologia comprovada i patentada, Phytosome®.

Ingredients:

Composició (2 càpsules):

ÉS Estandarditzat de Curcuma longa Meriva® fitosomada (arrel) 1.000 mg

Com es pren el Curcumin Liposomal Laboratoris CFN?

Prendre 2 càpsules al dia preferentment durant els àpats o segons prescripció professional.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Brand

CFN Laboratoris és una empresa especialitzada en Fitoteràpia i Complements Alimentosos Naturals.


CFN, complements fitonutricionales i de dietètica


Elaborats amb extractes naturals, vitamines i minerals i altres elements, sempre complint normativa reguladora, garantint la qualitat del producte.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda