Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Gerocare Antioxidant - Dietéticos CN - 72 comprimits

Gerocare Antioxidant - Dietéticos CN - 72 comprimits

170252

Nou

Antioxidant amb Vitamines, Minerals i Ginseng.

Més detalls

12,09€

IVA inclòs

14,00€ IVA inclòs

-13%

0,17 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Gerocare Antioxidant
Antioxidant amb Vitamines, Minerals i Ginseng.

Suplement Nutritiu ric a Ginseng, Seleni, Magnesi, Zinc i N-Acetil - L-Cisteïna. Complementat amb les vitamines C, E, Àcid Fòlic, Àcid Nicotínic i B-Carotè.

Gerocare posseeix la combinació òptima de nutrients altament antioxidants per neutralitzar l'efecte negatiu dels radicals lliures a l'organisme. Aquests radicals lliures es generen a causa de l'estrès diari, l'activitat física i la presència en ambients contaminats (fum de tabac, contaminació ambiental...). La seva activitat a l'organisme se centra en la destrucció de cèl·lules "bones", acció que va seguida d'una reacció en cadena per la qual cosa la seva activitat tòxica es transmet ràpidament.

D'altra banda, els antioxidants presents a Gerocare presenten una gran predisposició per reaccionar amb aquests radicals lliures i neutralitzar-los, evitant-ne la toxicitat i endarrerint l'envelliment prematur.

Dins la composició de Gerocare destaquen les vitamines E i C per la seva potent activitat antioxidant que, en combinació amb l'extracte de Ginseng, el beta-carotè i el seleni, potencien la seva capacitat per neutralitzar els radicals lliures. L'extracte de ginseng té també certa activitat vigoritzant i revitalitzant.

A més d'aquesta acció antioxidant, Gerocare presenta ingredients que contribueixen al bon funcionament del metabolisme ia la seva protecció:

  • El Magnesi present a Gerocare actua com a relaxant muscular i equilibra el sistema nerviós, mentre que el Zinc afavoreix una bona salut d'ungles, pell, cabells i la
    correcta cicatrització de ferides.
  • Vitamines B3 i B9 juntament amb la L-Cisteïna completen la fórmula de Gerocare i li confereixen propietats hepatoprotectores i cardiosaludables.
  • Gerocare és un protector complet de l'organisme.

Utilització: Prendre 1 comprimit per esmorzar.

Ingredients : 100% CDR de Vitamines C, E i B9, 50% CDR de Vitamina B3 i 25% CDR de Magnesi i Zinc

Presentació: Envàs de 72 comprimits.

Brand

Clinical Nutrition treballa dins del sector de la nutricosmética. Un mètode que impedeix l'envelliment prematur de la pell i li proporciona els elements necessaris per a mantenir la seva elasticitat i hidratació.


Clinical Nutrition, suplements alimentaris per a ungles, pell i pèl


Un dels nutrients més importants que utilitzen és el col·lagen hidrolitzat.


És una proteïna natural que es troba en el nostre cos, específicament es troba en la pell, però també es troba en les ungles i el pèl.


La ingesta d'un complement alimentós suposa una ajuda necessària per a l'equilibri de la pell.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda