Preu reduït! Graviolamar Complex - Marnys - 60 càpsules

Fabricante:

Marnys Marnys

Graviolamar Complex - Marnys - 60 càpsules

211286

Nou

Amb Graviola, Escorça de Pi (valorat en un 95% OPCs), Bròquil, L-Glutation i Vitamines.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,31€

IVA inclòs

18,10€ IVA inclòs

-15%

0,26 € / ud

Més informació

Graviolamar Complex

Graviola, funcionalitat natural

Què és Graviolamar Complex?

Conté ingredients actius estandarditzats d'alta potència: concentrat en pols del fruit de Graviola (Annona muricata); 250 mg de concentrat equival a 2500 mg de Graviola; Brocoli (Brassica oleracea), 100 mg de concentrat equival a 1000 mg de bròquil; i extracte d'escorça de Pi Marítim (Pinus pinaster) valorat al 95% d'OPCs (Proantocianidines).

Compte a més amb les vitamines B6 i E (natural), i L-Glutation , que juntament amb els ingredients d'origen vegetal faciliten el benestar de les funcions corporals.

Proporcionen les propietats següents:

  • La Graviola és una fruita amb un elevat contingut nutricional i és rica en compostos fenòlics i flavonoides, i té un extens ús a l'herbolari tradicional dels aborígens americans, a l'Índia i Malàisia.
  • La vitamina E contribueix a la protecció cel·lular del dany oxidatiu. La vitamina E és una vitamina liposoluble i les seves fonts alimentàries són els olis vegetals de blat de moro, germen de blat, gira-sol, soja, nous, llavors i hortalisses de fulla verda (els espinacs i el bròquil).
  • El L- Glutation és un compost naturalment trobat a gairebé totes les cèl·lules vegetals i animals, i compleix funcions dins de l' equilibri d'oxidació -reducció del cos humà.
  • El Brocóli és una extraordinària font de glucòsids (glucosinolats i isotiocianats) vitamines (A, C, E, K), polifenols i minerals (especialment seleni). El cultiu i consum del bròquil data de l'època de l'Imperi Romà i és considerat com l'hortalissa de major valor nutritiu per unitat de pes sent utilitzada tant en estat fresc, en sucs o com a producte congelat.
  • L' escorça del Pi Marítim conté elevades concentracions de proantocianidines. El primer ús dels extractes d'escorça de Pi es remunta al 1535, quan l'explorador francès Jacques Cartier i la seva tripulació es van mantenir lliure d'escorbut (deficiència de vitamina C), en beure un te fet amb l'escorça d'un pi.
  • La vitamina B6 contribueix al normal metabolisme energètic, de les proteïnes i el glucogen, així mateix, contribueix amb la normal funció immune i la reducció del cansament i la fatiga.

Apte per a vegans.

Complement per a aquelles persones que vulguin un plus d' activitat antioxidant degut al dinamisme de la seva rutina o aquelles que la intensitat de les tasques així ho requereixin.

Ingredients:

Concentrat en pols del fruit de graviola (Annona muricata), concentrat en pols d'escorça de pi (Pinus pinaster), concentrat en pols de brocoli (Brassica oleracea), L-Glutation reduït, acetat de α-tocoferol (vitamina E), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6) i estearat de magnesi.

Ingredients Actius per càpsula:

Graviola (concentrat en pols 10:1) 250 mg
Pi*(valorat al 95% OPC's) 100 mg
Brocoli (concentrat en pols 10:1) 100 mg
L-Glutation 50 mg
Vitamina E Natural 12 mg
Vitamina B6 1,4 mg

*Valorat en un 95% Proantocianidines (OPC)

Com es pren Graviolamar Complex?

Prendre 1 càpsula, 1-2 vegades al dia, preferentment amb els àpats.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetals.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda