Preu reduït! Hepacell Plus - Hepàtic - Klepsanic - 60 càpsules

Fabricante:

Klepsanic Klepsanic

Hepacell Plus - Hepàtic - Klepsanic - 60 càpsules

157471

Nou

Depuratiu múltiple, hepatoprotector i regenerador. Sinergia efectiva de Bedoll, Card marià, Desmodium, Dent de lleó, Boldo i vitamina B.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,76€

IVA inclòs

10,86€ IVA inclòs

-19%

0,15 € / ud

Més informació

Hepacell Plus

Depuratiu múltiple, hepatoprotector i regenerador. Sinergia efectiva de Bedoll, Card marià, Desmodium, Dent de lleó, Boldo i vitamina B.

  • El Bedoll ( Betula alba ) és una de les plantes diürètiques i depuratives més acceptades per les seves diverses propietats medicinals. Per això, resulta interessant per ajudar el metabolisme dels greixos, contra la retenció de líquids i l'eliminació de toxines com: excés d'àcid úric, entre d'altres. També té altres virtuts com a bon antisèptic, antiinflamatori i antireumático, a determinades dosis.   
  • El Card marià ( Silybum marianum ) cobra interès com a coadjuvant en casos d'hepatitis, cirrosi, abús de l'alcohol, administració crònica de fàrmacs per compensar i / o prevenir possibles danys hepàtics.
  • El Dent de lleó ( Taraxacun officinale ) és una planta que s'usa amb freqüència en casos d'intoxicació química o alimentària, edemes, acne i altres afeccions de la pell, obesitat, pedres al ronyó gràcies a la seva acció diürètica i laxant suau.
  • El Desmodium   ( Desmodium adscendens ) és una herba de la selva tropical, que s'utilitza des de temps immemorials per pobles nadius, creix a la selva amazònica del Perú i en altres països sud-americans. És una planta molt reconeguda pel seu gran poder hepaprotector, és un bon antial·lèrgic, entre d'altres qualitats. Sol recomanar-se en casos de: cirrosi hepàtica, hepatitis, descontrol dels enzims transaminases i altres afeccions biliars i del fetge.
  • El Boldo ( Boldo ) afavoreix positivament els tractaments contra dispèpsies, flatulència, aerofàgia, insuficiències menors hepàtiques (fetge i vesícula mandrosos) i hepatitis.
  • La vitamina B és important en la desintoxicació i eliminació de metalls pesats i toxines diverses, entre altres processos hepàtics.

Ingredients:  Bedoll 120 mg, Card marià 90 mg, Desmodium 75 mg, Dent de lleó 70 mg, Boldo 50 mg, Vitamina B2 0,46 mg, Vitamina B6 0,46 mg.

Utilització: Es recomana prendre de 3 càpsules després dels àpats.

Presentació: Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda