Preu reduït! Holofit Licopè - Equisalud - 50 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holofit Licopè - Equisalud - 50 càpsules

179941

Nou

Antioxidant preventiu de malalties cardíaques i malalties degeneratives.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

24,92€

IVA inclòs

27,69€ IVA inclòs

-10%

0,50 € / ud

Més informació

Holofit Licopè

És un antioxidant que actua evitant l‟actuació dels nocius radicals lliures, producte de l‟oxidació. Específic en afeccions de la pròstata (adenoma) on sembla que la seva acció antioxidant pot evitar les mutacions genètiques en aquestes cèl·lules, preventiu d'afeccions cardíaques per la seva acció antioxidant que evita el dipòsit d'ateromes. Se li atribueixen funcions entre les quals es distingeixen la inhibició de la proliferació cel·lular i el seu potencial antioxidant important capaç d'eliminar el singlet d'oxigen i els radicals peroxil derivats de l'estrès oxidatiu.

El licopè és un pigment vegetal que no podem sintetitzar, que pertany a la família dels carotens i és el responsable del color vermell intens d'alguns aliments. No presenta toxicitat. És una substància liposoluble i aquest és un factor que cal tenir en compte a l'hora de consumir-lo.

Les nostres fonts principals de licopè són els tomàquets encara que també es troba en síndries i altres fruites. Els tomàquets tipus "pera" contenen més licopè que els d'amanida.

S'ha observat que la disponibilitat i absorció de licopè és molt més gran quan consumim el tomàquet cuinat en comptes de cru. D'una banda, quan cuinem el tomàquet, les altes temperatures destrueixen la paret cel·lular i deixen més exposat i per tant més disponible al licopè present que quan aquest es consumeix en cru. D'altra banda, si un cop cuinat, consumim el tomàquet amb oli, ja que els greixos són el millor vehicle per transportar el licopè, aconseguirem també millorar l'absorció a l'intestí. En resum, les millors fonts de licopè les trobem a les salses fregides de tomàquet naturals.

Ingredients : Tomàquet extracte sec (Lycopersicum esculentum, fruit, ≥ 3% licopè) 333 mg; cel·lulosa microcristal·lina (E-460) 265 mg i estearat de magnesi (E-572) cs (una càpsula aporta 10 mg de licopè). Embolcall: Pullulan (polisacàrid d'origen vegetal). No conté gluten ni midó, ni transgènics ni colorants. Apta per a vegetarians, diabètics i pacients amb dietes restrictives.

Utilització : Prendre 1 a 2 càpsules al dia, repartides durant el dia, als àpats, o segons consell d'un especialista.

Presentació : Envàs de 50 càpsules de 720 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda