Preu reduït! MSM Funcional - Gheos - 120 càpsules

Fabricante:

Gheos Gheos

MSM Funcional - Gheos - 120 càpsules

213547

Nou

Complement alimentari a base de metilsulfonilmetano (MSM), vitamines i minerals, associats a bromelina i àcid lipoic. Envàs de 120 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

32,21€

IVA inclòs

38,81€ IVA inclòs

-17%

0,27 € / ud

Més informació

MSM Funcional

Antioxidant.

Què és el MSM Funcional de Gheos de 120 càpsules?

Complement alimentari a base de metilsulfonilmetano (MSM), vitamines i minerals, associats a bromelina i àcid lipoic. La Vitamina C i el Seleni contribueixen a la protecció de les cèl·lules de l'estrès oxidatiu; Tiamina, Riboflavina, Niacina, Biotina, Vitamina B6 i Vitamina B12 contribueixen a mantenir el fisiològic funcionament de sistema nerviós, a més l'àcid pantotènic ajuda a afavorir les capacitats mentals normals.

Ingredients:

Metilsulfonilmetano, càpsula vegetal (hidroxipropilmetilcelulosa), bromelaina de la tija de pinya (Ananas comosus (L.) Merr.) Tit. 2500 GDU / g, Àcid alfa-lipoic, àcid L-ascòrbic, Rosa canina (Rosa canina L.) fruits és tit. 40% Vitamina C, agent de càrrega: bicarbonat de sodi, Nicotinamida, antiaglomerants: Calci fosfat i diòxid de silici, calci D-pantotenat, L-selenometionina, Tiamina clorhidrat, Riboflavina, piridoxina clorhidrat, Crom picolinat, D-Biotina, Àcid fòlic , Cianocobalamina.

Com es pren el MSM Funcional?

Es recomana prendre 2 càpsules a el dia durant o després dels àpats principals.

Presentació:

Envàs de 120 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda