Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Noni Plus - Klepsanic - 80 càpsules

Fabricante:

Klepsanic Klepsanic

Noni Plus - Klepsanic - 80 càpsules

190215

Nou

El Noni, un reconegut antioxidant al costat de l'Aloe vera, el Seleni i l'Anet fan una sinergia molt potent.

Més detalls

9,74€

IVA inclòs

11,88€ IVA inclòs

-18%

0,12 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Noni Plus

El Noni, un reconegut antioxidant al costat de l'Aloe vera, el Seleni i l'Anet fan una sinergia molt potent per enfortir el sistema immune, és un coadjuvant d'interès en el control de pes i gran regenerador cel·lular.

El Noni (Morinda citrifolia) és una fruita oriunda del sud-est asiàtic amb reconegudes propietats antioxidants que prevenen l'envelliment i les malalties degeneratives com l'arterioclerosi ja que constitueix un regenerador cel·lular de marcat valor, gràcies al seu alt contingut en xeronina, un alcaloide que regula nombroses funcions del nostre organisme on destaquen la tensió arterial i la regulació dels nivells d'insulina en pacients diabètics.

També s'ha constatat que aquesta fruita enforteix i millora considerablement les defenses, mostra efectes antihistamínic i antiinflamatori, per la qual cosa cobra interès en processos d'artritis, bursitis, artrosi, fibromiàlgia i altres que cursen amb dolor osteoarticular.

Alhora, és un agent depuratiu i cremagreixos i per això se'l reconeix com un coadjuvant d'interès en processos control de pes; també pel seu efecte saciant.

L'Aloe vera (Aloe barbadensis) és una planta amb diverses qualitats d'efectes beneficiosos per al nostre organisme. El seu alt contingut en mucílags o mucopolisacàrids és d'interès en pacients amb úlcera estomacal ja que recobreixen la mucosa gàstrica, suavitzant-la, protegint-la i disminuint l'acidesa. Alguns investigadors d'aquesta planta també li confereixen un efecte antiinflamatori. De manera general se'l considera un agent protector en casos de: hèrnia hiat, reflux gastrointestinal, gastritis, acidesa estomacal, úlceres i com un bon colagog (facilita el drenatge de la bilis). S'empra en el restrenyiment ocasional gràcies al seu alt contingut en antraquinones i magnesi.

Resulta important per enfortir el sistema immune, gràcies a la seva gran quantitat de mansa acetilada i se li dóna gran valor, igual que el Noni, en la prevenció de malalties canceroses.

Tant el Seleni com l' Anet són dos antioxidants importants que ajuden a prevenir ia combatre l'envelliment cel·lular.

Composició per càpsula (500 mg): Noni (Morinda citrifolia) 260 mg, Aloe vera (Aloe barbadensis) 75 mg, Llevat de Seleni 25 mg, Anet (Anethum graveolens) 15 mg. Excipients: Gelatina (coberta), Maltodextrina (agent espessidor), Diòxid de silici (antiaglomerant).

Utilització: Prendre 3 càpsules al dia, mitja hora abans dels àpats principals. No superar la dosi diària recomanada.

Presentació: Envàs amb 80 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 19/03/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda