Preu reduït! Ubiquinol 100 mg - Coenzim Q10 - Solgar - 50 càpsules toves

Fabricante:

Solgar Solgar

Ubiquinol 100 mg - Coenzim Q10 - Solgar - 50 càpsules toves

185925

Nou

Forma reduïda de Coenzim Q-10. Antioxidant liposoluble que protegeix el mitocondri i les seves membranes dels radicals lliures.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

65,79€

IVA inclòs

73,10€ IVA inclòs

-10%

1,32 € / ud

Més informació

Ubiquinol 100 mg - 50 càpsules toves

CoQ10 en forma reduïda, ubiquinol, càpsules toves de base oliosa per facilitar l'absorció

Què és Ubiquinol 100 mg - 50 càpsules toves?

Ubiquinol és la forma reduïda del coenzim Q-10. La CoQ-10 existeix en dues formes químiques: rovellada (ubiquinona) i reduïda (ubiquinol). Un cop oxidada, la CoQ-10 (ubiquinona) s'utilitza a l'organisme on es transforma i es converteix en ubiquinol.

La CoQ-10 reduïda (ubiquinol) es comporta de la mateixa manera, convertint-se en ubiquinona quan realitza la seva funció a l'organisme.

En envellir, el nostre organisme produeix cada cop menys CoQ-10 . Aquesta substància, semblant a les vitamines, es pot trobar en diferents aliments, però les vísceres, com el cor, el fetge i el ronyó, contenen un nivell especialment alt. També es troba a la carn de boví, l'oli de soja, les sardines, les cavalles i els cacauets.

Ingredients:

Oli d'oliva; Ubiquinol (KanekaQH) (forma reduïda de CoQ-10); Càpsula tova: gelatina (de boví), glicerina vegetal (oli de llavor de palmell i oli de coco); Aigua; Emulsionant: lecitina de soja; Oleorresina de cúrcuma, Antioxidant: palmitat d'ascorbil.

Com es pren Ubiquinol 100 mg - 50 càpsules toves?

Per a adults, prendre una (1) a dues (2) càpsules al dia preferentment amb els àpats. Empassar les càpsules amb ajuda d'aigua o una altra beguda. No cal superar la dosi diària expressament recomanada per a aquest producte.

Presentació:

Envàs amb 50 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda