Preu reduït! Ubiquinol Coenzim Q10 100 mg - Solaray - 30 perles

Fabricante:

Solaray Solaray

Ubiquinol Coenzim Q10 100 mg - Solaray - 30 perles

171357

Nou

Contribueix a la producció denergia cel·lular i té una important activitat antioxidant. Presentat en envàs de 30 perles de 100 mg.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

41,60€

IVA inclòs

52,00€ IVA inclòs

-20%

1,39 € / ud

Més informació

Ubiquinol CoQ-10 100 mg

Els coenzims són necessaris per a l'activació d'enzims i tenen àmplia presència a tot l'organisme.

Què és Ubiquinol CoQ-10 100 mg?

Complement alimentari que ajuda a la formació denergia de lorganisme (ATP).

Tot i això, les dues formes són necessàries per al procés, és per això que òrgans d'alt consum energètic com el cor, fetge o pulmons contenen una alta concentració d'Ubiquinona i d'Ubiquinol.

Es considera que un 90% del CoQ10 circulant a l'organisme està en forma d'Ubiquinol, que actua com a potent antioxidant, protegint les membranes cel·lulars de l'oxidació de greixos i proteïnes, que es produeix com a conseqüència de l'obtenció d'energia cel·lular.

L'Ubiquinol és transportat per les LDL (lipoproteïnes de baixa densitat), que també transporten colesterol i triglicèrids i els protegeix de l'oxidació . A més, l'Ubiquinol té la capacitat de regenerar l'activitat antioxidant de la Vitamina E, fet que aporta una protecció “extra” al sistema de transport de les LDL, ja que la Vitamina E també utilitza aquest sistema. La Ubiquinona endògena és sintetitzada al fetge i comparteix la mateixa via que el colesterol.

Amb l'edat, la capacitat del fetge per continuar fabricant Ubiquinona es veu reduïda i en alguns casos es pot veure disminuïda la capacitat de transformar Ubiquinona a Ubiquinol.

Les investigacions indiquen que els nivells d'Ubiquinol arriben a un màxim després de 3 setmanes de suplementació. Un cop assolit aquest punt, aquest nivell es pot mantenir a través de la presa diària de complements d'Ubiquinol.

Un altre estudi demostra que calen unes quantitats 8 vegades superiors d'Ubiquinona (CoQ10) que d'Ubiquinol per aconseguir els mateixos nivells en sang. En resum, l'Ubiquinol està dotat d'unes propietats antioxidants importants.

Té una major biodisponibilitat que la Ubiquinona i és la forma més eficaç de neutralitzar els radicals lliures i d'augmentar la capacitat de producció d'energia als mitocondris cel·lulars.

Ingredients:

Oli de d-limonè, perla: gelatina, ubiquinol (CoQH₂ -CoQ10 reduït), perla: glicerina, aigua purificada, antioxidant: àcid caprílic, àcid capric, color: caramel liquid, antioxidant: àcid alfa lipoic.

Contingut mitjà per perla:

Ubiquinol (CoQ10 reduït -CoQH₂) (Q+®) 100 mg

Com es pren Ubiquinol CoQ-10 100 mg?

Prendre 1 perla de Ubiquinol al dia durant el dinar o amb un got daigua.

Presentació:

Envàs de 30 perles de 100 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda