Preu reduït! Vital Cel·lular - Antioxidant - Sura Vitasan - 60 càpsules

Fabricante:

Sura Vitasan Sura Vitasan

Vital Cel·lular - Antioxidant - Sura Vitasan - 60 càpsules

182162

Nou

Una exclusiva formulació a força de 5 ingredients actius que exerceixen la seva acció sobre els dos processos que afecten majoritàriament a l'envelliment cel·lular.

Més detalls

38,38€

IVA inclòs

45,15€ IVA inclòs

-15%

0,64 € / ud

Més informació

vital Cel·lular

Una exclusiva formulació a força de 5 ingredients actius que exerceixen la seva acció sobre els dos processos que afecten majoritàriament a l'envelliment cel·lular; la formació de radicals lliures i l'escurçament dels telòmers.

Un extracte estandarditzat de l'arrel del Astràgal en combinació amb alguns dels antioxidants més reconeguts en la biologia de l'envelliment, fan d'aquest producte un perfecte aliat que pot ajudar a demorar l'envelliment cel·lular. El Astràgal exerceix una acció sobre els telòmers, unes estructures situades en els extrems dels cromosomes, la elongació s'associa a un envelliment saludable ia la longevitat.

El Astràgal, una de les plantes més populars en medicina tracional xinesa, s'utilitza també per la seva reconeguda activitat sobre el sistema immunitari, el sistema cardiovascular i les seves propietats adaptógenes. Aquestes propietats es relacionen no només amb els astragalósidos si no també amb altres components actius que es troben en l'arrel de la planta. És per això, que Vital Cel·lular a més de astragalósidos aporta altres compostos associats als beneficis globals de la planta.

Ingredients per càpsula (835 mg):

Astràgal (Astragalus membranaceus)
Arran extracte (3% astragalósidos)
450 mg
N-acetyl-L-cisteïna 195 mg
Àcid R (+) - alfa-lipoico 25 mg
25 mg 10 mg
Vitamina E (succinat àcid de
D-alfa-tocoferilo) (10 UI) (6,7 mg AT)
8,33 mg

Antiaglomerants: estearat de magnesi vegetal, diòxid de silici; aroma de menta

Càpsula vegetal (agent de recobriment: hidroxipropilmetilcelulosa; aigua purificada)
* VRN: Valor de referència de nutrients en%
** VRN no establert o inferior al 15%

No conté: Agents conservants, aromàtics ni colorants, sucre, llet o els seus derivats, midó, blat, blat de moro, soja o llevats.

Utilització: Com a complement alimentari es suggereix prendre 1 càpsula al dia amb menjar o seguir les indicacions d'un especialista.

Presentació: Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda