Preu reduït! Vitanadh Express - Antioxidant - Vitae - 10 comprimits

Fabricante:

Vitae Vitae

Vitanadh Express - Antioxidant - Vitae - 10 comprimits

179017

Nou

Vitanadh Express és un complement alimentari a base de NADH. Envàs amb 10 comprimits.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

17,06€

IVA inclòs

18,95€ IVA inclòs

-10%

1,71 € / ud

Més informació

Vitanadh Express

Potent axtioxidant.

Què és Vitanadh Express?

Vitanadh Express és un complement alimentari a base de NADH. El NADH és un potent antioxidant que es troba a totes les cèl·lules vives i és necessari per ajudar a incrementar la producció d'energia.

Els beneficis d'aquesta substància han estat estudiats des de fa dècades, però no ha estat fins a l'actualitat que aquest producte s'ha aconseguit amb una formulació amb NADH estable i oralment absorbible.

El NADH és una molècula que forma part del metabolisme de totes les cèl·lules vives. El NADH ajuda com a mediador de multitud de reaccions enzimàtiques entre les quals destaquen tres grups principals:

  • Ajuda al metabolisme energètic : presenta un paper fonamental en la producció d'ATP o energia cel·lular. Afavoreix que cada molècula de NADH de lloc a tres molècules d'ATP, per la qual cosa més quantitat de NADH afavoreix una major capacitat de producció d'energia en cas que l'organisme ho requereixi.
  • Ajuda a la síntesi de neurotransmissors: el NADH ajuda a augmentar la síntesi de neurotransmissors. Això repercuteix en una ajuda per a la comunicació adequada entre les neurones, així com, en una ajuda per a la millora de les situacions en què es produeix una baixa síntesi dels neurotransmissors.
  • Ajuda en enzims antioxidants: el NADH no només presenta una potent acció antioxidant per si mateix, sinó que ajuda a reactivar altres substàncies antioxidants que l'organisme té de manera natural (vitamina C, superòxid dismutasa i altres).

Ajuda a millorar el metabolisme cel·lular optimitzant el funcionament dels principals enzims de l'organisme. Ajuda a incrementar la producció denergia millorant els estats de fatiga física sense cap efecte secundari ni contraindicacions.

Els beneficis d'aquesta substància han estat àmpliament estudiats, però no ha estat fins ara que s'ha aconseguit una formulació amb NADH estable i oralment absorbible.

NADH és una molècula que forma part del metabolisme de totes les cèl·lules vives i ajuda com a mediador en multitud de reaccions enzimàtiques. El NADH ajuda a millorar la producció d'energia o ATP, ajuda a augmentar la síntesi de neurotransmissors i presenta una elevada acció antioxidant, tant per ell mateix com pel reciclatge d'altres substàncies antioxidants com la vitamina C o el superòxid dismutasa, presents de forma natural a l'organisme.

Vitanadh® Express contenen NADH que s'absorbeix sublingualment. Així s'afavoreix l'absorció de forma immediata a la mucosa bucal ajudant a proporcionar a l'organisme energia de disponibilitat immediata.

Pres una hora abans del començament de l'activitat física ajuda a proporcionar al múscul, més força, més resistència i més capacitat de recuperació. Per aquest motiu, es recomana per fer-se servir en competicions esportives d'alt nivell o amateurs. En persones que practiquen esport amb més o menys freqüència, ajuda a millorar el rendiment físic i el temps de recuperació.

Ingredients:

NADH en forma reduïda, D-manitol, bicarbonat sòdic, kollidon, aroma natural de menta, estearat de magnesi i clorofil·la.

Exempt de conservants, sucre, sodi, llevat, colorants, saboritzants artificials i gluten. Apte per a vegetarians.

Anàlisi nutricional per 1 comprimit
NADH en forma reduïda 10 mg

Informació nutricional Per 100 g
Proteïnes 0 g
Hidrats de carboni 81,25 g
Greixos 0 g
Valor energètic 370,58 kcal

Com es pren Vitanadh Express?

Es recomana prendre 1 comprimit una hora abans de linici de lactivitat. Es recomana la seva ingesta fora dels àpats. Situar el comprimit sota la llengua fins a la completa dissolució.

Presentació:

Envàs de 10 comprimits de 10 mg d'absorció sublingual.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa, Sense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda