Preu reduït! Vitanadh Express - Antioxidant - Vitae - 30 comprimits

Fabricante:

Vitae Vitae

Vitanadh Express - Antioxidant - Vitae - 30 comprimits

180368

Nou

Vitanadh Express és un complement alimentari a base de NADH.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

39,56€

IVA inclòs

43,95€ IVA inclòs

-10%

1,32 € / ud

Més informació

Vitanadh Express
Potent axtioxidante.

Vitanadh Express és un complement alimentari a base de NADH. El NADH és un potent antioxidant que es troba en totes les cèl·lules vives i és necessari per ajudar a incrementar la producció d'energia.

Els beneficis d'aquesta substància han estat àmpliament estudiats, però, no ha estat fins a l'actualitat que s'ha aconseguit aquest producte amb una formulació amb NADH estable i oralment absorbible.

El NADH és una molècula que forma part del metabolisme de totes les cèl·lules vives. El NADH ajuda com a mediador de multitud de reaccions enzimàtiques entre les quals destaquen tres grups principals:

  • Ajuda en el metabolisme energètic: presenta un paper fonamental en la producció d'ATP o energia cel·lular. Afavoreix que cada molècula de NADH de lloc a tres molècules d'ATP, de manera que major quantitat de NADH afavoreix una major capacitat de producció d'energia en el cas que l'organisme ho requereixi.
  • Ajuda en la síntesi de neurotransmissors: el NADH ajuda a augmentar la síntesi de neurotransmissors. Això repercuteix en una ajuda per a l'adequada comunicaci & oacuti; n entre les neurones, així com, en una ajuda per a la millora de les situacions en què es produeix una baixa síntesi dels neurotransmissors.
  • Ajuda en enzims antioxidants: el NADH no només presenta una potent acció antioxidant per si mateix, sinó que ajuda a reactivar altres substàncies antioxidants que l'organisme té de forma natural (vitamina C, superòxid dismutasa i altres).

Ajuda a millorar el metabolisme cel·lular optimitzant el funcionament de les principals enzims de l'organisme. Ajuda a incrementar la producció d'energia millorant els estats de fatiga física sense cap efecte secundari ni contraindicacions.

Els beneficis d'aquesta substància han estat àmpliament estudiats, però no ha estat fins a l'actualitat que s'ha aconseguit una formulació amb NADH estable i oralment absorbible.

NADH és una molècula que forma part del metabolisme de totes les cèl·lules vives i ajuda com a mediador en multitud de reaccions enzimàtiques. El NADH ajuda a millorar la producció d'energia o ATP, ajuda a augmentar la síntesi de neurotransmissors i presenta una elevada acció antioxidant, tant per si mateix com pel reciclatge d'altres substàncies antioxidants com la vitamina C o la superòxid dismutasa, presents de forma natural en l'organisme.

Vitanadh® Express contenen NADH que s'absorbeix de forma sublingual. Així s'afavoreix l'absorció de forma immediata en la mucosa bucal ajudant a proporcionar a l'organisme energia de disponibilitat immediata.

Pres una hora abans del començament de l'activitat física ajuda a proporcionar al múscul més força, més resistència i major capacitat de recuperació. Per aquest motiu, en esportistes i en persones que practiquen esport amb més o menys freqüència, ajuda a millorar el rendiment físic i el temps de recuperació.

Ingredients: NADH en forma reduïda, D-manitol, bicarbonat sòdic, kollidon, aroma natural de menta, estearat de magnesi i clorofil·la.
Exempt de conservants, sucre, sodi, llevat, colorants, saboritzants artificials i gluten. Apte per a vegetarians.

Anàlisi nutricional per 1 comprimit
NADH en forma reduïda 10 mg

informació nutricionalPer 100 g
proteïnes0 g
Hidrats de carboni81,25 g
greixos0 g
valor energètic370,58 kcal

Utilització: Prendre 1 comprimit una hora abans de l'inici de l'activitat. Es recomana la seva ingesta fora dels àpats. Situar el comprimit sota la llengua fins a la seva completa dissolució.

Presentació: Envàs de 30 comprimits de 10 mg d'absorció sublingual.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda